• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι και ... ανατροπή 2-1

Αρκεί η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει «φτερά» στους συμπαίκτες του. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι και με την επιβλητική του… αύρα τόνωσε το ηθικό των Ιβοριανών, οι οποίο σε διάστημα δύο…

λεπτών πέτυχαν ισάριθμα γκολ και νίκησαν με ανατροπή την Ιαπωνία 2-1.
Με την είσοδο του πολύπειρου επιθετικού στον αγωνιστικό χώρο η εικόνα των Αφρικανών άλλαξε προς το καλύτερο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την επική ανατροπή και την πρώτη τους νίκη στον Παγκόσμιο Κύπελλο, που τους ανέβασε στην κορυφή του ομίλου της Εθνικής μας μαζί με την Κολομβία.
Καταλυτική η συνεισφορά του ακραίου μπακ, Οριέ, χάρη στις ασίστ του οποίου αρχικά ο Μπονί (64″) και στη συνέχεια ο Ζερβίνιο (66″) με κεφαλιά έριξαν στο καναβάτσο τους Ιάπωνες, που μέχρι εκείνη την ώρα προηγούνταν με το γκολ του Χόντα (16″).
Σοβαρά αμυντικά προβλήματα παρουσίασαν οι «σαμουράι», λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα για τη 2η αγωνιστική του Γ» Ομίλου, πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.
Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:
Κολομβία 3
Ακτή Ελεφαντοστού 3
Ιαπωνία 0
Ελλάδα 0
Το ματς:
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την Ακτή Ελεφαντοστού να πρωταγωνιστεί, αλλά την Ιαπωνία να είναι αυτή που βρήκε την δίοδο προς την αντίπαλη εστία.
Οι Ιβοριανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δοκίμασαν αρκετές φορές την τύχη τους, αλλά η αστοχία τους ήταν τεράστια. Ευτυχώς για τους Ιάπωνες, ο Κεϊσούκε Χόντα αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.
Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ (16″) η μπάλα στρώθηκε στον επιθετικό της Μίλαν, ο οποίος μετά από ένα «γκελ» της στο χορτάρι την… κάρφωσε στο αριστερό «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει, Μπαρί. Μάλιστα, ο Χόντα προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματά του λίγα λεπτά αργότερα, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Μπαρί πήρε… άτυπη εκδίκηση και απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Από το 30ο λεπτό και μετά, οι «ελέφαντες» πήραν στα χέρια τους τα ηνία της αναμέτρησης και δεν τα άφησαν ποτέ. Ωστόσο η ισοφάριση απείχε… χιλιόμετρα. Ο σχεδόν άφαντος μέχρι εκείνο το σημείο, Γιαγιά Τουρέ, δοκίμασε να νικήσει τον Καβασίμα αλλά η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Η Ακτή θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία, αλλά ο Βιλφρέντ Μπονί (που ξεκίνησε αντί του Ντιντιέ Ντρογκμπά) έχανε κάθε τελική του προσπάθεια.
Το δεύτερο μισό έδειχνε πως δεν θα επιφύλασσε εκπλήξεις, αλλά η παρέα του Ντιντιέ Ντρογκμπά διέψευσε τους πάντες. Ο πολύπειρος φορ πέρασε στο παιχνίδι και μετέφερε λίγη από την αίγλη του στους υπόλοιπους, με τον Μπονί να… ρεφάρει όσα έχασε στα πρώτα 45″ βρίσκοντας δίχτυα στο 64ο λεπτό για να ισοφαρίσει σε 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ζερβίνιο ήρθε δύο λεπτά αργότερα για να ολοκληρώσει την ανατροπή, σκοράροντας έπειτα από σέντρα του Οριέ, που δημιούργησε και το πρώτο τέρμα της ομάδας του.
Με την… δουλειά να έχει ολοκληρωθεί για Αφρικανούς, το παιχνίδι είχε όλες κι όλες τρεις φάσεις μέχρι το φινάλε του, με τον Ντρογκμπά να δέχεται «στοπ» σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καβασίμα, να βλέπει την μπάλα να περνάει κόρνερ σε δυνατό συρτό σουτ του, έπειτα από παρέμβαση αμυνόμενου των «μπλε σαμουράι», και τον Καλού να νικιέται από τον Ιάπωνα γκολκίπερ σε σουτ από δύσκολη γωνία.
Που κρίθηκε:
Σαφέστατα, το παιχνίδι άλλαξε με την είσοδο του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος αφενός δημιούργησε αρκετούς χώρους για τους συμπαίκτες του και αφετέρου προσέφερε την αρχηγική του παρουσία στην ομάδα του.
Ο MVP του :
Μπορεί ο Ντρογκμπά να άλλαξε όλο το ματς με την είσοδό του, αλλά ο τίτλος του πολυτιμότερου για το πάει στον Σερζ Οριέ. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Τουλούζ, αν και αντιμετώπισε κάποια αμυντικά προβλήματα στο… υπερφοτωμένο από Ιάπωνες αριστερό «φτερό», αλλά στο δημιουργικό κομμάτι ήταν κορυφαίος, βγάζοντας συστημένες σέντρες στα γκολ των «ελεφάντων».
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρί, Μποκά (Ντζακπά 75″), Ζοκορά, Καλού, Τιοτέ, Ζερβίνιο, Μπονί (Για Κονάν 77″), Οριέ, Τουρέ, Ντιέ (Ντρογκμπά 62″), Μπαμπά
Ιαπωνία: Καβασίμα, Ουτσίντα, Χόντα, Ναγκατόμο, Μορισίγκε, Οκαζάκι, Καγκάβα (Κακιτάνι 86″), Χασέμπε (Εντό 54″), Γιαμαγκούτσι, Οσάκο (Οκούμπο 67″), Γιοσίντα
Γιώργος Σιάφας

Πηγή: www.coppa.gr
http://www.trelokouneli.gr/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%82/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...