Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Φυλάκιση 18 μηνών και πρόστιμο 102.000€ στον Mr. Jumbo

φυλάκιση πρόστιμο επιχειρηματίας αναστολή Jumbo Επιβολή προστίμου 102.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή επέβαλε στον γνωστό επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο των Jumbo, Απόστολο Βακάκη, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών , με την κατηγορία πως μπάζωσε 4 στρέμματα αναδασωτέας έκτασης στην Κηφισιά με χώματα που προέρχονταν από την πισίνα του των 700 τ.μ.
Η υπόθεση έφτασε στην αίθουσα του δικαστηρίου μετά την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από το Δασαρχείο Πεντέλης μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής Κοκκιναρά,, πως ρίχτηκαν τεράστιες ποσότητες χώματος που προέρχονταν από τις εκσκαφές που έγιναν για την κατασκευή πισίνας 700 τ.μ. στη βίλα του κ. Βακάκη. Για τα συγκεκριμένα 4 στρέμματα πάντως που «μπαζώθηκαν», ο επιχειρηματίας αντιδικεί με το δασαρχείο καθώς τη θεωρεί ιδιωτική δασική έκταση, ενώ το δασαρχείο δημόσια. Στην υπόθεση ενεπλάκη λόγω των καταγγελιών των κατοίκων και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης. Αν και η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να αθωωθεί ο δήμαρχος για όλες τις κατηγορίες, το δικαστήριο καταδίκασε με πλειοψηφία 2-1 (μειοψηφούντος του πρόεδρου του δικαστηρίου) και τον δήμαρχο και του επέβαλε την ίδια ποινή. fpress.gr

Πηγή: http://maidanoi.com/filakisi-18-minon-ke-prostimo-102-000e-ston-mr-jumbo/#ixzz2ly0S9iZp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...