Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

LG: Σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην αγορά των Android tablets και όχι μόνο!

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό η LG να έχει αποσυρθεί από την παραγωγή tablets με Android λόγω των κακών πωλήσεων αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει.

Το τελευταίο LG tablet που είδαμε με Android ήταν το LG PAD το οποίο είχε στο εσωτερικό του το Tegra 2 τον πρώτο διπύρηνο επεξεργαστή που βγήκε για φορητές συσκευές.

Τότε τα tablets με Android δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά αφού το iPad της Apple κυριαρχούσε στην αγορά, από τότε όμως πολλά έχουν αλλάξει και η εμφάνιση του Nexus 7 αλλά και άλλων αξιόλογων tablets με Android έχουν φέρει τα πάνω κάτω.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία σκέφτεται πολύ σύντομα να βγάλει ένα νέο tablet με Android, οι πληροφορίες λένε ότι το tablet της εταιρείας θα βγει στο τέλος του χρόνου.

Όπως είναι φυσικό πολλοί υποθέτουν ότι πολύ πιθανόν το νέο tablet της εταιρείας να είναι το Nexus 10 αφού έχουν ακουστεί τέτοιες φήμες και στο παρελθόν.

Τέλος η LG εκτός από το νέο της tablet ετοιμάζεται να βγάλει κινητό με Firefox OS, ένα δικό της νέο smartwatch αλλά και να επιτρέψει στην αγορά των Windows Phone.
technewz.gr

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/08/lg-android-tablets.html



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...