Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Πρέβεζα: Απίστευτο θράσος - Μαζί με τα εργαλεία έκλεψαν και τον... τράγο!


Ξεκίνησαν οι επίδοξοι διαρρήκτες στην περιοχή του Μύτικα στην Πρέβεζα και στο Μονολίθι να επιδίδονται σε αρπαγές αντικειμένων από αυτοκίνητα...
σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza.gr.

Επίσης κρούσματα κλοπών έχουν καταγγελθεί στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν περιστατικά στο οικισμό Δροσιάς ενώ το τελευταίο παρουσιάστηκε στον Μύτικα της Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν, από αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή του Μύτικα πλήθος ακριβών εργαλείων, μεταξύ των οποίων, ένα αλυσοπρίονο, μια ηλεκτροσυγκόλληση, ένα τροχό ενώ το απίστευτο είναι ότι από τον ίδιο χώρο στον οποίον υπάρχουν και ζώα έσφαξαν και πήραν και έναν τράγο.

Για το περιστατικό, το οποίο έγινε από τις βραδυνές ώρες της Τρίτης μέχρι το πρωί σήμερα, ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες ενώ ο παθόν έχει καταθέσει μήνυση κατ αγνώστων, μετά την μεγάλη οικονομική ζημιά που υπέστη.

Τέλος σε επικοινωνία που είχε το pamepreveza.gr με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νίκο Ντίτσο, μας είπε ότι τα περιστατικά κλοπών έχουν γίνει πλέον ένα σύνηθες φαινόμενο ενώ παρουσιάστηκε και κρούσμα διάρρηξης αυτοκινήτου στην παραλία.

Μάλιστα ο κ. Ντίτσος συμβουλεύει τους παραθεριστές να μην αφήνουν ξεκλείδωτα τα οχήματα τους όση ώρα βρίσκονται στην θάλασσα.

Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8856.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...