Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η αθλήτρια Αθανασία Πέρρα κατήγγειλε αλλοδαπό για σεξουαλική παρενόχληση

 Η αθλήτρια Αθανασία Πέρρα κατήγγειλε αλλοδαπό για σεξουαλική παρενόχληση
Σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από αλλοδαπό εργαζόμενο στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στους ξενώνες των αθλητών του Αγίου Κοσμά προέβη σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής η πρωταθλήτρια του άλματος τριπλούν Αθανασία Πέρρα.
Η χρυσή μεσογειονίκης του 2009 στην Πεσκάρα, με ατομικό ρεκόρ 14,71 μ., διαμένει σε ένα από τα δωμάτια της εγκατάστασης που παρέχεται από τον ΣΕΓΑΣ στους επίλεκτους αθλητές στίβου, κυρίως σε όσους προέρχονται από την επαρχία, έτσι ώστε να εξασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης.
Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός εργάτης, που πιθανόν να μη διαθέτει καν άδεια παραμονής, παρενόχλησε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μέχρι παρεξηγήσεως, με την Πέρρα να αντιστέκεται σθεναρά στις προθέσεις του. Τελικά το επεισόδιο κατέληξε σε μια… κόλλα χαρτί με διατυπωμένα τα γεγονότα, στο αστυνομικό τμήμα.
Η καταγγελία είναι σαφής, οι συνθήκες του αδικήματος ερευνώνται επακριβώς και πέρα από το αστυνομικό μέρος, την τόσο ασυνήθιστη υπόθεση εξετάζει και η διοίκηση των, υπό παραχώρηση σε εταιρεία του Κατάρ, αθλητικών εγκαταστάσεων. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που διαδραματίζονται παράξενες καταστάσεις στον Αγ.Κοσμά, είτε αφορούν τα μέτρα ασφαλείας και τις μικροκλοπές, είτε τη συντήρηση των γηπέδων, είτε την πλήρη εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων, είτε ακόμα ακόμα τις εκτεταμένες πλημμύρες από καταρρακτώδεις βροχές.

 http://troktiko.eu/2013/03/h-hleia-athlitria-athanasia-perra-katiggeile-allodapo-gia-sexoualiki-parenochlhsh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...