Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

«Πάπιες» σε γεροντάκια αλλάζει στον Καναδά η Μάρω Λύτρα

papies se gerontakia allazei ston kanada i maro lytra 1 315x236 300x224 «Πάπιες» σε γεροντάκια αλλάζει στον Καναδά η Μάρω ΛύτραΗ είδηση -και η άμεση διάψευση- ότι η Μάρω Λύτρα, που μένει πλέον μόνιμα στον Καναδά, παντρεύεται είναι εκεί που εστίασε η μεγάλη πλειοψηφία των σάιτς. Αν και το πραγματικό ενδιαφέρον είναι στο τι ακριβώς κάνει στον ελεύθερό της χρόνο.
Από ότι φαίνεται η Μάρω Λύτρα έκανε στροφή 180 μοιρών στην ζωή της, επιστρέφοντας στη σχολή νοσηλευτικής που είχε παρατήσει πριν έρθει στην Ελλάδα για το Fame Story. Ενώ παράλληλα μένει με την μητέρα της και δουλεύει -μετά από πίεση του ιδιοκτήτη και φίλου της- στο Μythos, το ίδιο νυχτερινό μαγαζί στο οποίο δούλευε πριν ξενιτευτεί.
Όλα αυτά σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Τlife που μίλησε με φίλο της από τον Καναδά που επιβεβαίωσε το πόσο συνεπής φοιτήτρια είναι. Καθώς επίσης και τι του λέει, με το χαρακτηριστικό χιούμορ της, δηλαδή « Κοίτα που κατάντησα… αλλά το χαίρομαι! Να πηγαίνω στα γηροκομεία και να “αλλάζω” τα γεροντάκια! Νιώθω ικανοποίηση όμως, καθόλου στενοχώρια».

http://troktiko.eu/2012/11/papies-se-gerontakia-allazei-ston-kanada-i-maro-litra/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...