Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Σάλο προκαλεί το πρώτο παιδικό βιβλίο για την κάνναβη


Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία το πρώτο παιδικό βιβλίο για την κάνναβη με τίτλο «Είναι απλώς ένα φυτό», που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα βιβλιοπωλεία, αλλά και σε 14 γλώσσες ως προεπισκόπηση στο Ίντερνετ.

Ο αμφιλεγόμενος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ρικάρντο Κορτές, συνηθίζει να χρησιμοποιεί μία δική του, προοδευτική –για κάποιους- ματιά για την «είσοδο» των παιδιών στον κόσμο των ενηλίκων.

Έτσι, στη νέα του συγγραφική και εικαστική δουλειά, καθώς εικονογράφησε και το βιβλίο, ο Κορτές αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα της χρήσης κάνναβης και να...
διευκολύνει τους γονείς που επιθυμούν να ενημερώσουν για το θέμα τα παιδιά τους από την ηλικία των πέντε ετών.

«Δεν είναι λίγοι οι γονείς που έχουν δοκιμάσει και είναι εκατομμύρια αυτοί που τους έχει αρέσει και τη χρησιμοποιούν καθημερινά, αλλά για κοινωνικούς λόγους δεν τολμούν να πουν στα παιδιά τους την αλήθεια», αναφέρει ο συγγραφέας.

Στο βιβλίο περιγράφεται η ιστορία ενός μικρού κοριτσιού μέσα από ένα ταξίδι στους εμπλεκόμενους φορείς της μαριχουάνας, δηλαδή τους γονείς της που καπνίζουν, τους παραγωγούς, τους επιστήμονες που κάνουν έρευνες, αλλά και το αστυνομικό τμήμα που μπορεί να καταλήξει κάποιος.

Μέχρι στιγμή πάντως, αρκετοί πολιτικοί και ειδικοί έχουν κατακρίνει τον Κορτές για τη «συμπαθητική» οπτική γωνία με την οποία βλέπει τη χρήση της κάνναβης και παράλληλα προσπαθεί να την περάσει στα παιδιά.

tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...