Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Έρευνα: Εκτός ευρώ η Ελλάδα σε δύο χρόνια!


Σχεδόν δύο στους τρεις διαχειριστές hedge funds προβλέπουν ότι η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ εντός δύο ετών. Όσο για την Ιταλία και την Ισπανία, εκτιμούν ότι θα πτωχεύσουν ή θα αναδιαρθρώσουν τα χρέη τους μέσα σε τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με έρευνα που επικαλείται το Bloomberg. Επίσης, σχεδόν το 65% λέει ότι τα κράτη μέλη της....


ευρωζώνης θα εκδώσουν ευρωομόλογα για να αντιμετωπισθεί η κρίση χρέους, όπως προκύπτει από την έρευνα της συμβουλευτικής εταιρείας, με έδρα της Νέα Υόρκη, AksiaLLC, σε 125 από τους σημαντικότερους διαχειριστές hedge funds παγκοσμίως.

Citigroup: Ύφεση έως το 2015 προβλέπει για την Ελλάδα

Ύφεση έως το 2015, καθώς και μείωση του ΑΕΠ κατά 5,6% φέτος, 4,9% το 2012 και 3,1% το 2013, σε αντίθεση με όλες τις προβλέψεις που κάνουν λόγο για επιστροφή στην ανάπτυξη το 2013, προβλέπει για την Ελλάδα η Citigroup. Ο οίκος προειδοποιεί ότι το νέο πακέτο διάσωσης σε συνδυασμό με το «κούρεμα» των ομολόγων δεν είναι αρκετά για να αποκαταστήσουν τη βιωσιμότητα των δημόσιων οικονομικών. Συνεπώς προβλέπει την παραμονή του χρέους σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ το έλλειμμα θα μείνει φέτος και του χρόνου σε διψήφιο ποσοστό. Τέλος εκτιμά πως η ανεργία θα εκτιναχθεί το 2012 στο 20,1% και το 2013 στο 20,9%.

epikaira.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...