Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΤ: Συρρίκνωση με διαδικασίες - εξπρές

Σε κατάσταση πανικού οι εργαζόμενοι στη δημόσια ραδιοτηλεόραση

Το 9μηνο προσαρμογής που προέβλεπε η τροπολογία που ψηφίστηκε στις αρχές Αυγούστου και με βάση την οποία η δημόσια ραδιοτηλεόραση - και άλλοι 10 οργανισμοί και φορείς - μπορεί «να καταργούνται, να συγχωνεύονται, να διασπώνται με απορρόφηση ή με σύσταση νέων εταιρειών ή / και να αποσπώνται από...
αυτά περιουσιακά στοιχεία ή επιχειρηματικές μονάδες ως κλάδος ή τμήμα και να εισφέρονται σε άλλη ανώνυμη εταιρεία ή και να μεταφέρεται και να ανατίθεται η ασκούμενη δραστηριότητα σε άλλο νομικό πρόσωπο» καταργείται και οι διαδικασίες αυτές αποκτούν πλέον τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος.

Αυτό εξήγγειλε χθες μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοινώνοντας τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές και τα νέα μέτρα. Μάλιστα δεν παρέλειψε να απονείμει εύσημα στον υπουργό Επικρατείας κ. Ηλία Μόσιαλο για τους χειρισμούς του στα θέματα που αφορούν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Ως εκ τούτου οι σαρωτικές αλλαγές στην ΕΡΤ αποκτούν χαρακτήρα κατεπείγοντος και στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής επικρατεί πανικός καθώς το χρονικό περιθώριο των εννέα μηνών που προέβλεπε η τροπολογία για την προσαρμογή στα νέα δεδομένα στενεύει ασφυκτικά.

tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...