Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Λουιζιάνα: Συναγερμός για την τροπική καταιγίδα Λι







Σε κατάσταση συναγερμού είναι οι αρχές της Λουιζιάνα στις νότιες ΗΠΑ, όπου έφτασε νωρίτερα σήμερα η τροπική καταιγίδα Λι, προκαλώντας τις πρώτες έντονες βροχοπτώσεις.
Ο κυβερνήτης Μπόμπι Τζίνταλ κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την πολιτεία, εκφράζοντας την ανησυχία του για τον κίνδυνο πλημμυρών.
Η τροπική καταιγίδα, η οποία σχηματίστηκε στον Κόλπο του Μεξικού, έφθασε στις ακτές 80 χλμ. νοτιοδυτικά της πόλης Λαφαγιέτ, με τους ανέμους της να πνέουν με ταχύτητα 75 χλμ την ώρα, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων (National Hurricane Center, NHC), που εδρεύει στο Μαϊάμι

Η Λι συνεχίζει να εξαπλώνεται σιγά-σιγά προς τα βορειοανατολικά, και αναμένεται να κάνει μια στροφή προς τα ανατολικά-βορειοανατολικά το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το ύψος των βροχοπτώσεων αναμένεται έως το τέλος του σαββατοκύριακου να κυμανθεί από 25 λεως 37 εκατοστά σε μια περιοχή από το κεντρικό τμήμα των ακτών του Κόλπου του Μεξικού έως το Κεντάκι και το Τενεσί, με ανώτατο επίπεδο τα 50 εκατοστά σε ορισμένες περιοχές.
Προειδοποίηση για τον κίνδυνο πλημμυρών έχει απευθύνει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS).

http://troktiko.eu/?p=223366

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...