Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Πυροβολισμοί στη δίκη για την υπόθεση Παπαγεωργίου [video]

Πανικός στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο στη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου. Συγγενής του θύματος πυροβόλησε μπροστά στις κάμερες. Δείτε το στιγμιότυπο...

Πανικός επικράτησε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί η δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.
Άγνωστο πώς, ένας άνδρας, που φέρεται να είναι ο αδελφός της μητέρας του θύματος, πέρασε όπλο από την ασφάλεια του κτιρίου, με το οποίο και πυροβόλησε στον αέρα την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, εξαγριωμένος μετά την αναβολή της δίκης.
Μάλιστα, απτόητος γύρισε και αγκάλιασε την μητέρα του Μάριου, η οποία αντέδρασε έντονα για το περιστατικό.
Η αντίδραση της αστυνομίας όμως δεν ήταν άμεση, καθώς αρχικά επικράτησε σύγχυση για το ποιος και γιατί πυροβόλησε. Αργότερα όμως ακολούθησε επιχείρηση προκειμένου να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο δράστης, όπως και έγινε.
Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου είχε «παγώσει» το πανελλήνιο, ενώ το πτώμα του δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την εξαφάνισή του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές.





 http://www.ant1news.gr/news/Society/article/473558/pyrobolismoi-sti-diki-gia-tin-ypothesi-papageorgioy
video απο farinboy tv :P
http://grtelevision.blogspot.gr/2017/05/video.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...