Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Survivor : Αυτές είναι οι ημερομηνίες του ημιτελικού και του τελικού!

Τελικό σε… δόσεις σχεδιάζει ο ΣΚΑΪ για το Survivor. Η υπόθεση του τελευταίου επεισοδίου του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης εξελίσσεται σε…μεσαναταλικό ζήτημα καθώς όσο περνούν οι εβδομάδες, το κανάλι του Φαλήρου σε συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι ανακαλύπτουν νέους τρόπους να μεταθέτουν για όλο και αργότερα την αυλαία του ριάλιτι-φαινόμενο.
Το Survivor δεν θα τελειώσει μια κι έξω αλλά σε δύο δόσεις. Εκτός από τον τελικό, θα υπάρχει ένα ακόμα μεγάλης διάρκειας live επεισόδιο το οποίο θα γυριστεί επίσης επί ελληνικού εδάφους, και θα αποτελέσει τον ημιτελικό του Survivor, παρατείνοντας για λίγες ημέρες ακόμα το οριστικό τέλος του παιχνιδιού που χαρίζει δυσθεώρητα ποσοστά τηλεθέασης στον ΣΚΑΙ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στις 28 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης ενώ ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει το νικητή του Survivor και του επάθλου των 100.000 ευρώ θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 2 Ιουλίου. Τα γυρίσματα στον Αγιο Δομίνικο θα τελειώσουν υποχρεωτικά στις 25 Ιουνίου οπότε κλείνει το production hub και αποχωρούν από το νησί της Καραϊβικής παίκτες και παραγωγή. Ετσι, ο μόνος τρόπος για να επεκταθεί η διάρκεια του Survivor ήταν επί ελληνικού εδάφους, με την προσθήκη του ημιτελικού. Η παραγωγή αποφάσισε να γυρίσει τα δύο τελευταία επεισόδια σε διαφορετικά σημεία.




Ετσι, ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, ενώ ο μεγάλος τελικός οριστικοποιείται ότι θα λάβει χώρα σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ρόδο. Οσο για το αν θα υπάρξει …ουρά στο Survivor ακόμα και μετά τον τελικό με αξιοποίηση backstage υλικού και πλάνων που δεν έχουν προβληθεί, η απάντηση είναι αρνητική.
Το σενάριο αυτό εξετάστηκε, αλλά υπήρχε εμπλοκή στα δικαιώματα μετάδοσης εξτρά υλικού –κάτι που δεν προβλέπεται στην αρχική συμφωνία ΣΚΑΙ-AcunMedya- και έτσι εγκαταλείφθηκε σύμφωνα με τη real.

http://www.trelokouneli.gr/ine-oristiko-aftes-ine-imerominies-tou-imitelikou-ke-tou-telikou/
http://kafedakigr.blogspot.com/2017/05/blog-post_94.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...