Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

To Mega Channel επιβεβαιώνει για Ιβάν Σαββίδη

Επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η εταιρεία Τηλέτυπος (Mega Channel) την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο μετοχικό της κεφάλαιο και πιο συγκεκριμένα εταιρειών που ελέγχονται από μέλη της οικογένειάς του.
Σε επιστολή της προς το ΧΑ η Τηλέτυπος ενημερώνει το επενδυτικό κοινό «ότι την 24.5.2017 η κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD γνωστοποίησε στην εταιρεία την απόκτηση 19.791.879 μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 19,63% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Τα δικαιώματα ψήφου DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα στο σύνολό τους από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία DIMERA LTD.
Τα δικαιώματα ψήφου DIMERA LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα κατά ποσοστό 86,21% από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία BELTERRA HOLDINGS LTD, κατά ποσοστό 12,55% από τον κ. Νίκο Σαββίδη του Ιωάννη και κατά ποσοστό 1,24% από τον κ. Γεώργη Σαββίδη του Ιωάννη.
Τα δικαιώματα ψήφου της BELTERRA HOLDINGS LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα κατά ποσοστό 91% από τον κ. Νίκο Σαββίδη του Ιωάννη και κατά ποσοστό 9% από την κα Κυριακή Σαββίδη (ή Σαββίδου) του Γεωργίου».
Υπενθυμίζεται ότι πωλητής του παραπάνω ποσοστού στον Ιβάν Σαββίδη ήταν η εκδοτική εταιρεία Πήγασος.
 http://www.news.gr/oikonomia/article/522197/to-mega-channel-epiveveoni-gia-ivan-savvidi.html

http://grtelevision.blogspot.gr/2017/05/to-mega-channel.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...