Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Σοκ σε Δημοτικό σχολείο της Βουλιαγμένης – Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριες – Όλο το χρονικό

Σαν κεραυνός έχουν πέσει στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στους άντρες της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων οι πληροφορίες για τη δράση του 45χρονου δασκάλου (σε δευτερεύον μάθημα) σε Δημοτικό σχολείο της Βουλιαγμένης. Ο δάσκαλος που έχει απασχολήσει για το ίδιο αδίκημα και στο παρελθόν σε σχολείο της Περιφέρειας, κατηγορείται για κατ’ εξακολούθησην σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών ηλικιών από 7 έως 12 ετών. Η υπόθεσή του, τις επόμενες ημέρες θα πάρει τεράστιες διαστάσεις, ενώ ανατριχιαστικές θα είναι οι λεπτομέρειες που θα δουν το φως της δημοσιότητας για τον τρόπο δράσης του δασκάλου.

Είχε απασχολήσει για ίδια υπόθεση στο Άργος και απλά τον… έδιωξαν
Η δράση του 45χρονου έχει… παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο δάσκαλος πριν πάρει μετάθεση στην Αττική είχε καταγγελθεί από γονείς μαθητών Δημοτικού σχολείου του Άργους, όταν θώπευε και παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες 7 έως 12 ετών του σχολείου. Μάλιστα, για την υπόθεση αυτή, ο δάσκαλος απομακρύνθηκε από το σχολείο για να μην δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό επεισόδιο εις βάρος του από εξαγριωμένους γονείς των παιδιών, ενώ την υπόθεση είχε αναλάβει η Ασφάλεια του οικείου τμήματος της περιοχής.

“Αδυναμία” σε κοριτσάκια αλλοδαπών οικογενειών
Ο δάσκαλος και σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις γονέων και παιδιών από ειδικούς παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., δείχνει να είχε “αδυναμία” σε αλλοδαπές μαθήτριες. Ο λόγος που χρησιμοποιούσε αυτή την τακτική και σύμφωνα με έμπειρους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., είναι μόνο και μόνο για να μπορεί να χειραγωγεί τις πιο “ευάλωτες” και φοβισμένες οικογένειες αλλά και τις ανήλικες μαθήτριές του.

Σε εξέλιξη έρευνες και καταθέσεις μαθητριών και γονιών
Σε εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες καταθέσεις για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της δράσης του δασκάλου, ενώ ανησυχία επικρατεί μεταξύ των γονιών του σχολείου για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αγώνα δρόμου κάνουν Προϊστάμενοι του σχολείου για να μην πάρει διαστάσεις το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και να μην “μαυριστεί” το σχολείο, όπως χαρακτηριστικά λένε άνθρωποι της περιοχής.


 http://policenews.eu/archives/13295
http://naigr.blogspot.gr/2017/05/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...