Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Εξαφάνιση 18χρονης στο Αττικό νοσοκομείο -«Πήγα το παιδί μου στο νοσοκομείο και χάθηκε…»

Ενα νέο θρίλερ εξαφάνισης νεαρής κοπέλας έχει να αντιμετωπίσει η Αστυνομίας, καθώς αναζητείται μια 18χρονη που χάθηκε από το Αττικό νοσοκομείο.
Με το θέμα της εξαφάνισης ασχολήθηκε εκτενώς η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του Alpha με την Αγγελική Νικολούλη, με τον πατέρα της να δηλώνει πως την πήγε στο νοσοκομείο και από εκεί την έχασε!
Αναλυτικά όσα αναφέρει για την υπόθεση και τις λεπτομέρειες το site της εκπομπής:
Ηρωίδα του νέου θρίλερ η Ελένη Ευσταθιάδη 18 μόλις χρόνων,  που εξαφανίστηκε από τα επείγοντα του Αττικού νοσοκομείου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.
Η μαρτυρία ενός οδηγού ταξί, ο ιδιοκτήτης καταστήματος στην Αχαρνών που τον πλήρωσε και το περίεργο τηλεφώνημα σε έναν άγνωστο αλλοδαπό άνδρα που την παρέλαβε, συνθέτουν τον νέο γρίφο που κλήθηκε να λύσει η εκπομπή.
Ο πατέρας της Δημήτρης Ευσταθιάδης που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», μίλησε για τα στοιχεία που κατάφερε να συγκεντρώσει με δυσκολία και που  οδηγούν σε ένα σκληρό κύκλωμα…



Η μονάδα εξωτερικών ερευνών του «Τούνελ» βρέθηκε στο σημείο της Αχαρνών όπου οδηγήθηκε τη νύχτα της εξαφάνισης η αγνοούμενη Ελένη. Το μπερδεμένο κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και τα όσα ήρθαν στο φως είναι αποκαλυπτικά.
Την κοπέλα φαίνεται να παρέλαβε ένας Πακιστανός που κυκλοφορεί με το παρατσούκλι Σαχ Μαξούτ. Στο Facebook χρησιμοποιεί ένα άλλο ψευδώνυμο και η σελίδα του, προκάλεσε ανατριχίλα…
Όπλα, ναρκωτικά, πακέτα με χρηματικά ποσά, κοπέλες σε προσωπικές στιγμές, αλλά και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. φαίνονται απροκάλυπτα στο σοκαριστικό προφίλ του.
Υπήρχε και η φωτογραφία της αγνοούμενης Ελένης. Η ίδια φαινόταν να είχε σχολιάσει ότι ήταν στο νοσοκομείο και ότι θα γυρνούσε στο σπίτι της, αλλά ο τρόπος γραφής δεν ήταν ο δικός της σύμφωνα με τον πατέρα της.
Μετά τα όσα ήρθαν στο φως, η δικηγόρος της οικογένειας Βούλα Δημητριάδου, ανέφερε θα ενημερώσει την Εισαγγελέα Ανηλίκων για περαιτέρω έρευνα.
Η εξαφάνιση της όμορφης Ελένης,  κρύβει  ένα οικογενειακό δράμα. Ο πατέρας  την μεγάλωσε μόνος του μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της. Μέρα – νύχτα οργώνει την Αθήνα για να την βρει,  με τη φωτογραφία της στα χέρια του…
«Πήγα το παιδί μου στο νοσοκομείο και εξαφανίστηκε…»
Από το Αττικό νοσοκομείο στο Χαϊδάρι, όπου είδε την κόρη του για τελευταία φορά, ο Δημήτρης Ευσταθιάδης , μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ».
Γεμάτος αγωνία για την τύχη της,  περιέγραψε όσα συνέβησαν πριν την χάσει κυριολεκτικά μπροστά από τα μάτια του.
Στις 21 Ιανουαρίου πήγαν στο  Αττικό νοσοκομείο που εφημέρευε,  γιατί η 18χρονη Ελένη είχε πόνους στο στομάχι. Ήταν περίπου δέκα και μισή το βράδυ και υπήρχε πολύς κόσμος που περίμενε να εξεταστεί, λόγω της εφημερίας. Προμηθεύτηκαν το απαραίτητο εισιτήριο προτεραιότητας και περίμεναν τη σειρά τους.



Η Ελένη έδειχνε να υποφέρει και ο πατέρας της την συνόδεψε στην τουαλέτα δύο φορές. Την τρίτη φορά την άφησε να πάει μόνη της. Είχε αφήσει τη τσάντα της με τα προσωπικά της στοιχεία, στον χώρο αναμονής των εξωτερικών ιατρείων.
«Για μια στιγμή πήρα τα μάτια μου από την πόρτα και την περίμενα να βγει. Αφού πέρασαν περίπου δέκα λεπτά,  την αναζήτησα» είπε στον ρεπόρτερ της εκπομπής.
«Πήγα στο μπάνιο και συνειδητοποίησα πως δεν ήταν εκεί. Ανάστατος βγήκα έξω στην είσοδο κι άρχισα να ρωτάω τον κόσμο. Οδηγοί ταξί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πιάτσα,  μου είπαν ότι μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της κόρης μου, είχε πάρει μια κούρσα με προορισμό την Αθήνα».
Για δυο ώρες ο πατέρας περίμενε στην πιάτσα μήπως και συναντήσει τον οδηγό που μετέφερε την Ελένη στην πόλη, κάτι που έγινε. Ο ταξιτζής του είπε πως άφησε την κόρη του σε συγκεκριμένο σημείο επί της οδού Αχαρνών. Γνωρίζοντας πως η Ελένη δεν είχε χρήματα μαζί της, τον ρώτησε με ποιο τρόπο τον πλήρωσε.
Εκείνος του απάντησε πως η νεαρή κοπέλα μπήκε σε κατάστημα ψιλικών , τηλεφώνησε σε κάποιον και τότε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, βγήκε και του πλήρωσε το αντίτιμο της κούρσας.
Μες στην αγωνία ο πατέρας ειδοποίησε έναν συγγενή του και πήγαν μαζί  στην Αχαρνών,  να ψάξει για την Ελένη.
«Στο ψιλικατζίδικο συνάντησα έναν νεαρό υπάλληλο που μου είπε ότι δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ήξερε… Αν κάνουν κακό στο παιδί μου…» κατάφερε να ψελλίσει μπροστά στην κάμερα, ώσπου η φωνή του πνίγηκε στα δάκρυα.
«Την εξαφάνισαν νύχτα στην Αχαρνών…»
Ο Δημήτρης Ευσταθιάδης  επέμεινε να μιλήσει με  τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ψιλικών στην Αχαρνών,  που είδε τελευταίος την κόρη του. Τον ειδοποίησαν και όταν έφτασε στο μαγαζί, του έδειξε την φωτογραφία της 18χρονης Ελένης. Εκείνος του απάντησε  πως πράγματι είχε περάσει από εκεί, τη νύχτα που χάθηκε.
Ανέφερε πως η αγνοούμενη  μπήκε στο μαγαζί του και τον ρώτησε αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του. Κάλεσε κάποιον που της είπε να μιλήσει στον ιδιοκτήτη και όταν αυτός πήρε το τηλέφωνο, του ζήτησε να πληρώσει την κούρσα της κοπέλας. Ο πατέρας αναρωτήθηκε  ποιο είναι αυτό το άτομο και ο ιδιοκτήτης αποκρίθηκε πως επρόκειτο για κάποιον τακτικό πελάτη του. Λίγες μέρες αργότερα ο ιδιοκτήτης τηλεφώνησε στον πατέρα και του είπε πως το συγκεκριμένο άτομο είχε περάσει από εκεί και τον είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση. Εκείνος του απάντησε ότι η κοπέλα είχε επιστρέψει στο σπίτι της.
 «Αυτός είναι αλλοδαπός. Ανησυχώ πάρα πολύ! Φοβάμαι μήπως το παιδί μου έχει μπλέξει άσχημα…» είπε στο «Τούνελ» ο πατέρας της κοπέλας.
«Ψάχνω τα βράδια με τη φωτογραφία της στα χέρια,  σε περίεργα στέκια. Κάποιοι μου λένε πως την έχουν δει με άτομα που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα. Τι της έχουν κάνει; Πρόσφατα είχα τα γενέθλια μου. Αποκλείεται να μην με έπαιρνε στο τηλέφωνο να μου ευχηθεί, γιατί με αγαπάει πάρα πολύ. Δεν την άφησαν ή της έχει συμβεί κάτι κακό…» κατέληξε συγκινημένος.
«Κινδυνεύει, βοηθήστε να τη σώσουμε…»
«Η Ελένη κινδυνεύει και μακάρι να αποδειχτεί ψέμα αυτό που θα πω, αλλά όλα δείχνουν πως έχει ήδη ενταχθεί σε επικίνδυνο περιβάλλον. Η ανησυχία του πατέρα της είναι μεγάλη και εύλογη…»
Με τα παραπάνω λόγια η νομική εκπρόσωπος της οικογένειας Βούλα Δημητριάδου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής,  έδωσε την δική της εκδοχή.
Η ίδια γνώριζε και την μητέρα της Ελένης,  που την έχασε σε τρυφερή ηλικία  από την επάρατο νόσο.
 «Ο ξαφνικός χαμός της εξαίρετης αυτής μητέρας, άφησε πολλά κενά στην αγνοούμενη κοπέλα, που δεν καλύφθηκαν όσο κι αν προσπάθησε ο πατέρας της να αναπληρώσει τη μητρική στοργή» τόνισε.


Ο πατέρας της 18χρονης Ελένης, είπε χαρακτηριστικά:
«Ήταν εννιά χρονών όταν έχασε τη μάνα της. Της έλειπε και της λείπει ακόμα. Της στοίχησε πολύ. Παλεύαμε με τον καρκίνο, γιατροί νοσοκομεία, τα ζούσε όλα αυτά ».
Η δικηγόρος ανέφερε στο «Τούνελ» πως η αγνοούμενη κοπέλα υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν θύμα εκμετάλλευσης στο χώρο εργασίας της.


«Υπάρχει μία δικογραφία που είναι σε εξέλιξη σε βαθμό κακουργήματος. Υπάρχουν άνθρωποι που ευθύνονται για τις επιλογές της Ελένης,  που δεν είναι συνειδητές».
Η νομική σύμβουλος της οικογένειας απηύθυνε έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν, έστω με μια πληροφορία στην εκπομπή,  «για να σωθεί αυτό το παιδί, που θα μπορούσε να είναι το παιδί όλων μας».

Πηγή: anikolouli.gr
 http://www.iefimerida.gr/news/335776/neo-thriler-exafanisi-18hronis-sto-attiko-nosokomeio-piga-paidi-moy-sto-nosokomeio-kai


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...