Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Windows 10: Αυτή είναι η νέα έκδοση για όλα (Smartphones, PCs, Tablets)!


windows_10Περιμέναμε ότι θα δούμε τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows, αλλά όχι αυτό που γίνεται αυτή την ώρα στο San Francisco. Η Microsoft αποφάσισε να μας ξαφνιάσει όλους όχι μόνο με την ονομασία (επέλεξε το Windows 10 αντί Windows 9), αλλά με το γεγονός ότι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ενιαίο σύστημα για όλες τις συσκευές (smartphones, tablets, laptops, desktops)!

Σύμφωνα με τους παρουσιαστές (Joe Belfiore και Terry Myerson), η νέα έκδοση στοχεύει στους εκατομμύρια χρήστες Windows 7 που δεν αναβάθμισαν σε Windows 8 επειδή δεν το ένιωσαν τόσο οικείο, ενώ για όλους τους υπόλοιπους τονίζουν ότι θα έχουν την σωστή εμπειρία σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν. Το Windows 10 θα είναι ουσιαστικά ένας βελτιωμένος συνδυασμός των Windows 7 και Windows 8, τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά.
Όπως το περιμέναμε εδώ και μήνες, επιστρέφει το περίφημο Start Menu, το οποίο συνδυάζει το Metro menu με το παραδοσιακό Start Menu των προηγούμενων εκδόσεων Windows, και ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα tiles και τα εικονίδια όπως τον βολεύει καλύτερα. Επίσης, έχει προστεθεί πεδίο αναζήτησης που εμφανίζει αποτελέσματα από τον υπολογιστή και από το Διαδίκτυο.
Η Microsoft δεν θα εγκαταλείψει τα νέα στοιχεία του Windows 8, όπως τα Charms, ενώ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υποστήριξη υβριδικών συσκευών που μετατρέπονται από laptop σε tablet συστήνοντας το Continuum mode για ομαλότερη μετάβαση από τη μία εμφάνιση στην άλλη.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το Windows 10. Από αύριο ξεκινά το “Insider Program” για τις πρώτες δοκιμές, ενώ η κυκλοφορία της τελικής έκδοσης αναμένεται στα τέλη του 2015.

http://www.techgear.gr/windows-10-announced-92960/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...