Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η Samsung παρουσίασε τους πρώτους εκτυπωτές Android στον κόσμο Διαθέτουν οθόνη αφής και τεχνολογία ανέπαφης επικοινωνίας NFC για άμεση πρόσβαση από κινητά

Τα πρώτα δέκα μοντέλα πολυμηχανημάτων που λειτουργούν με σύστημα Android όπως ακριβώς και τα smartphones παρουσίασε για την Ευρωπαική αγορά η Samsung.
Τα νέα πολυμηχανήματα Android μπορούν να λειτουργούν και να εκτυπώνουν ανεξάρτητα, χωρίς την ανάγκη σύνδεσής τους με ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Η νέα σειρά συσκευών της Samsung «Smart MultiXpress MFPs» διαθέτει οθόνη αφής 10,1 ιντσών, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν στο πολυμηχάνημά τους διαδικτυακή αναζήτηση και άμεση εκτύπωση.
Επιπροσθέτως, τα νέα πολυμηχανήματα διαθέτουν τεχνολογία ανέπαφης επικοινωνίας NFC Pro, χάρη στην οποία οι χρήστες αποκτούν εύκολη πρόσβαση για εκτύπωση από smartphones, καθώς και βελτιωμένες λειτουργίες διαχείρισης.

http://www.exelixionline.gr/i-samsung-parousiase-tous-protous-ektipotes-android-ston-kosmo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...