Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Azis: Με ποιον Έλληνα τραγουδιστή ετοιμάζει ντουέτο;

Έρχεται σε λίγες μέρες η συνεργασία της χρονιάς!
Ο Azis θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της χώρας του αλλά και της Ευρώπης γενικότερα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστός στην Ελλάδα μετά από τις διασκευές του «Φωτιά με Φωτιά» από τον Πάνο Κιάμο και του «Άστο» από τον Γιώργο Τσαλίκη.
Ωστόσο, αυτό που κατάφερε να κάνει ο Γιώργος Τσαλίκης είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα του. Ο γνωστός τραγουδιστής θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον εκκεντρικό καλλιτέχνη και θα κυκλοφορήσουν ένα ντουέτο που αναμένεται να συζητηθεί.
Μάλιστα ο ίδιος ανήρτησε μία φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Πλατινένια άλμπουμ, τεράστιες επιτυχίες ,η Ευρώπη (και η Ελλάδα μας) διασκευάζει τα τραγούδια του…{“Άστο”-”φωτιά με φωτιά”} Επιτυχίες στο Ισραήλ, στη Γερμανία , στην Τουρκία … Εκκεντρικός, ταλαντούχος , μοναδικός! Είναι ο Αζις , είναι η 1η φορά που συνεργάζεται με Έλληνα καλλιτέχνη & το ντουέτο μας είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες…».


http://www.faysbook.gr/news/what-s-hot/30806-azis-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%AD%CF%84%CE%BF.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...