Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Έγκυος στον τρίτο μήνα η Τζένιφερ ΆνιστονΜπορεί να έχει ακουστεί πολλές φορές ότι η Τζένιφερ Άνιστον είναι έγκυος, ωστόσο αυτή την φορά ένας άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον το επιβεβαίωσε.
Πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκε ο πρώην αγαπημένος της την Αντζελίνα Τζολί. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός απάντησε στον πρώην σύζυγο της με μία εγκυμοσύνη. Θα μας πείτε, ότι αν όντως η Τζένιφερ ήταν έγκυος όσες φορές είχαν γράψει τα tabloids, τώρα θα έπρεπε να έχει μία στρατιά από παιδιά, αλλά νομίζουμε ότι αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Σύμφωνα με άτομο του περιβάλλοντος της, η Άνιστον είναι τριών μηνών έγκυος αλλά το κρατάει κρυφό μέχρι να σιγουρέψει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι τελευταία έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα το πόσο χαρούμενη είναι η, ταλαιπωρημένη ομολογουμένως σταρ, ενώ είναι επίσης γνωστό, ότι έχει κάνει αρκετές θεραπείες γονιμότητας.

Πηγή: KoolNews.gr
http://www.aplita.gr/stories/greek-showbiz/article/168693/egkuos-ston-trito-mina-i-tzenifer-aniston.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...