Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η Μαρία Σταυρινούδη χρωστά 40 χιλ. ευρώ, χωρίς να έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ

Η Μαρία Σταυρινούδη έχει καταδικαστεί για χρέη άνω των 40 χιλ. ευρώ, χωρίς να έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ.  Τι καταγγέλλει στην «Εφ.Συν.» η …
δικηγόρος της εταιρείας που αντιδικεί με τη νέα πολιτικό. Το 2003 η νέα βουλευτής Χίου,Μαρία Σταυρινούδη, ανέλαβε να κάνει γνωστά στη Χίο τακομμωτήρια Mods Hair εγκαινιάζοντας ένα ανάλογο κατάστημα στο νησί… με κατάληξη τρία χρόνια μετά τα δικαστήρια να εκδώσουν αμετάκλητη δικαστική απόφαση εις βάρος της, βάσει της οποίας η επιχειρηματίας καταδικάστηκε στην καταβολή ποσού ύψους 42.012,90 ευρώ.
Με τη διαφορά ότι αυτό το ποσό, και παρά το γεγονός ότι η ίδια αργότερα μετείχε στο εγχείρημα των Mastic Spa που αρχικά προχώρησε καλά, δεν εξοφλήθηκε ποτέ. «Κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την κ. Σταυρινούδη όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με την καταβολή έστω και μικρού μέρους της οφειλής της, που υφίσταται από το 2006 (ήδη 8 χρόνια και σε εποχές εκτός κρίσης), χωρίς να έχει καταβάλει έστω και ένα ευρώ, έπεσε στο κενό» υποστηρίζει η δικηγόρος της εταιρείας, Βάγια Τατσίδου.
«Η ίδια, «οχυρωμένη» πίσω από σειρά καταδολιευτικών μεταβιβάσεων ακινήτων της σε συγγενικά της πρόσωπα, που καθιστούν κάθε προσπάθεια αναγκαστικής εκτέλεσης των δανειστών της άκαρπη, και πίσω από τη λειτουργία ενός καταστήματος με καλλυντικά στο HILTON, στο όνομα της κόρης της Βικτωρίας Σόδη -η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις επιχειρήσεις και είναι φοιτήτρια σε άλλη πόλη- αναφέρεται και δρα ως «επιχειρηματίας», και δη κατά τους ισχυρισμούς των ΜΜΕ «επιτυχημένη» χωρίς να ενδιαφέρεται να εξοφλήσει τις υπέρογκες οφειλές που έχει δημιουργήσει σε Χίο και Αθήνα» τόνισε η κ. Τατσίδου στην «Εφ.Συν.».
Οπως μάλιστα προσθέτει, οι ελπίδες να εξοφληθεί το χρέος μέσω τηςβουλευτικής αποζημίωσης που θα απολαμβάνει από εδώ και στο εξής η κ. Σταυρινούδη είναι μηδαμινές, αφού σύμφωνα και με τη νομοθεσία η αμοιβή των βουλευτών είναι «ακατάσχετη» βάση της νομοθεσίας, ιδιαίτερα για οφειλές από εμπορική δραστηριότητα! Εξίσου όμως μεγάλες πρέπει να θεωρούνται οι οφειλές της κ. Σταυρινούδη και στο ΙΚΑ Χίου από τη λειτουργία ινστιτούτου αισθητικής και κομμωτηρίου, που υποχρέωσαν το ίδρυμα να καταφύγει μέχρι και σε κατάσχεση προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών της ώστε να εξασφαλίσει την αποπληρωμή των υποχρεώσεων που είχαν συσσωρευτεί τόσα χρόνια. efsyn.gr
http://www.trelokouneli.gr/i-maria-stavrinoudi-chrosta-40-chil-evro-choris-na-echi-katavali-oute-ena-evro/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...