Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

BendGate: Τώρα λυγίζουν τα iPhone 6 μέσα στα καταστήματα της Apple

Κάποιοι είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι το νέο iPhone έχει και αυτή την... ιδιότητα και το κάνουν, με τον δικό τους τρόπο

Το σκάνδαλο «BendGate» δεν λέει να κοπάσει και τόσο στο Twitter, όσο και στο YouTube το λύγισμα των νέων της κινητών iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι τις τελευταίες ημέρες ένα από τα πιο «καυτά» θέματα, με εκατοντάδες σχόλια κατά της Apple αλλά και πολλά βίντεο με «πρωταγωνιστές» νεαρούς που θέλουν να αποδείξουν ότι τα κινητά της εταιρείας στραβώνουν!

Τι κι αν η Apple επιμένει ότι τα κινητά της δεν λυγίζουν μετά από μόνιμη πίεση; Κάποιοι είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι το νέο iPhone έχει και αυτή την... ιδιότητα και το κάνουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Σήμερα στο «φως» της δημοσιότητας βρίσκονται δύο νεαροί οι οποίοι επισκέφτηκαν ένα κατάστημα της Apple στο Νόργουιτς της Αγγλίας.

Στο παρακάτω βίντεο, διάρκειας πέντε λεπτών, οι 15χρονοι προσπαθούν να λυγίσουν ένα  iPhone 6 Plus που βρίσκεται στο κατάστημα. Ωστόσο, χρησιμοποιούν μεγάλη πίεση στο κινητό με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη του και τα παιδιά να τραπούν σε φυγή.

Αν και υπάλληλος του καταστήματος διέψευσε το περιστατικό, τα παιδιά μίλησαν σε βρετανικά ΜΜΕ, δηλώνοντας ότι το έσκασαν από το σημείο, διαφορετικά θα κατέληγαν να πληρώσουν τα κινητό, κατηγορώντας, επίσης την Αpple για παραπλανητική διαφήμιση.


http://www.protothema.gr/technology/article/414347/bendgate-tora-lugizoun-ta-iphone-6-mesa-sta-katastimata-tis-apple/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...