Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Η Lenovo εξαγόρασε την Motorola από την Google!

Σε μια πολύ σημαντική και απρόσμενη εξαγορά προέβη η Lenovo αφού αγόρασε από την Google το μερίδιο της από την Motorola Mobility.
Ο Κινεζικός κολοσσός θα δώσει περίπου 2.91 δισεκατομμύρια δολάρια στην Google με το 1.41 δισεκατομμύριο να είναι σε μετρητά και μετοχές ενώ το υπόλοιπο 1.5 δισεκατομμύρια θα δοθεί σε δώσεις τα επόμενα τρία χρόνια.

Στο deal το δυο εταιρειών η Lenovo θα πάρει περίπου 2 χιλιάδες πατέντες της Motorola, το εμπορικό όνομα αλλά και σήμα ενώ κάποιες πατέντες θα κρατήσει και η Google.

Η Google είχε αγοράσει το 2012 την Motorola για πάνω από 12 δισεκατομμύρια αλλά η εταιρεία έχανε χρήματα παρά την επιτυχία που είχαν τα τελευταία της μοντέλα Moto X και Moto G.

Από την πλευρά της η Lenovo εξαγόρασε την Motorola κυρίως για δυο λόγους ο πρώτος για να μπει δυναμικά στην αγορά των ΗΠΑ καθώς η Motorola είναι τρίτη στην προτίμηση των Αμερικανών και δεύτερων για να πάρει την τεχνογνωσία της Motorola στις φορητές συσκευές και να την χρησιμοποιήσει στην αγορά των Η/Y.
technewz.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/01/lenovo-motorola-google.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...