Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Το εισαγγελικό πόρισμα για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

«Κόλαφος» είναι το πόρισμα της επίκουρης εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς κυρίας Πόπης Παπανδρέου για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,  αλλά και τις ευθύνες του πρώην πρόεδρου του,…

κ. Αγγέλου Φιλιππίδη για τον οποίο οι εισαγγελικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα για τη σύλληψή του.

Στο «δια ταύτα» του πορίσματός της, η εισαγγελέας αναφέρει τα ονόματα των 30 εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση για τα οποία έχουν ασκηθεί κακουργηματικές ποινικές διώξεις για αδικήματα που επισύρουν ακόμη και την ποινή των ισοβίων.
Παράλληλα κάνει εκτενή αναφορά στον Αγγελο Φιλιππίδη, για τον οποίο η εισαγγελέας, μεταξύ άλλων  αναφέρει ότι:
-Επί των  ημερών του έγιναν δανειοδοτήσεις κατά παρέκκλιση των διαδικασιών που προβλέπονται για την αποφυγή πιστωτικού κινδύνου.
-Λειτούργησε καταχρηστικά για να αυξήσει την περιουσία τρίτων και συγκεκριμένα επιχειρηματιών, βλάπτοντας την περιουσία του δημοσίου.
-Παραπλάνησε μέλη του ΔΣ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προκειμένου να πετύχει την έγκριση της συμμετοχής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη θυγατρική του ομίλου DEMKO εταιρεία BestLine του Δ. Κοντομηνά.

Τα εντάλματα

Στο «δια ταύτα» του πορίσματος της η εισαγγελέας αναφέρει ότι ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου -βρίσκεται στο εξωτερικό και έχει διαμηνύσει στον ανακριτή ότι επισπεύδει την επιστροφή του στην Ελλάδα προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον του– διαθέτει την «υποδομή» να διαφύγει στο εξωτερικό και για αυτό το λόγο προχώρησε στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψή του.
Με το ίδιο σκεπτικό άλλωστε οι αρμόδιες δικαστικές αρχές προχώρησαν και στην έκδοση ενταλμάτων και για τα υπόλοιπα έξι πρόσωπα, από τα 25 συνολικά τα οποία διώκονται ποινικά και βρίσκονται αντιμέτωπα με σειρά κακουργηματικών πράξεων.

http://www.trelokouneli.gr/to-eisaggeliko-porisma-gia-to-tachudromiko-tamieutirio/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...