Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ρωσικό Ναυτικό: Οι κορβέτες Buyan-M έτοιμες για Κασπία

Δύο νέες κορβέτες είναι έτοιμες να ενταχθούν στον στόλο της Κασπίας για λογαριασμό των ρωσικών ναυτικών δυνάμεων.
Πρόκειται για τις κορβέτες «Grad Sviyazhsk» και «Uglich» τύπου «Buyan-M» (Project 21631) οι οποίες ολοκλήρωσαν τις δοκιμές αποδοχής και εντός του πρώτου τριμήνου του έτους θα ενταχθούν στον στόλο της Κασπίας.

Οι κορβέτες που έχουν εκτόπισμα 949 τόνων και ανώτατη ταχύτητα 25 κόμβων, ολοκλήρωσαν τον περασμένο Αύγουστο και δοκιμές του πυραύλου «Kalibr-NK» (SS-N-27) του οποίου πραγματοποίησαν τέσσερις δοκιμαστικές εκτοξεύσεις. Ο πύραυλος μπορεί να πλήξει στόχους επάκτιους, υποβρύχιους και επιφανείας. Οι κορβέτες διαθέτουν και συστήματα αντιαεροπορικής προστασίας (Igla-1M), καθώς επίσης και πυροβόλα των 30 και των 100 χιλιοστών.

Ο ρωσικός στόλος της Κασπίας, ωστόσο, αναμένεται να παραλάβει ένα ταχύ περιπολικό σκάφος τύπου «Grachonok», αριθμό πλοίων αμφιβίων επιχειρήσεων τύπου «Serna» και τρία ρυμουλκά. Οι πέντε χώρες που βρέχονται από την Κασπία Θάλασσα (Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκμενιστάν, Καζακστάν και Ιράν) διατηρούν σημαντική ναυτική παρουσία, ενώ τα προβλήματα και οι διεκδικήσεις δεν λείπουν.
defence-point.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/01/buyan-m.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...