Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Bank of America: Κέρδη στα 3,18 δισ. δολ. το δ΄ τρίμηνο του 2013

Η δεύτερη μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα Bank of America κατέγραψε κέρδη 3,18 δισεκ. δολαρίων στο τέταρτο τρίμηνο του 2013, λόγω... της μεγάλης μείωσης των προβλέψεων της για επισφαλή δάνεια.

Τα κέρδη αυτά, που αντιστοιχούν σε 29 σεντς ανά μετοχή, είναι οκταπλάσια από τα κέρδη 367 εκατ. δολαρίων που είχε σημειώσει η τράπεζα στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2012, τα οποία είχαν επηρεασθεί από πρόστιμα ύψους περίπου 5 δισεκ. δολαρίων σχετικά με στεγαστικά δάνεια.

«Τα κεφάλαια και η ρευστότητα βρίσκονται σε επίπεδα ρεκόρ, οι πιστωτικές ζημίες είναι σε ιστορικά χαμηλά, οι πρωτοβουλίες μας για μείωση δαπανών είναι εντός στόχων και αποφέρουν σημαντικές εξοικονομήσεις και οι εργασίες μας δείχνουν καλή δυναμική», δήλωσε ο επικεφαλής οικονομικός αξιωματούχος της τράπεζας.

Οι προβλέψεις της τράπεζας για πιστωτικές ζημιές μειώθηκαν σε 336 εκατ. δολάρια από 2,2 δισεκ. δολάρια στο τέταρτο τρίμηνο του 2012.
kathimerini.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/01/bank-of-america-318-2013.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...