Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Εγκλωβίστηκε μέσα στο πλυντήριο ενώ έπαιζε κρυφτό

Ένα 11χρονο κορίτσι ήθελε τόσο απεγνωσμένα να κερδίσει τα ξαδέρφια της ενώ έπαιζε κρυφτό που αποφάσισε να μπει μέσα στο πλυντήριο με αποτέλεσμα να κολλήσει….

μέσα για 90 λεπτά.  Τα στοιχεία του κοριτσιού δεν έχουν γίνει γνωστά και παρά τις προσπάθειες της οικογένειας της, να την βγάλει από το πλυντήριο χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυρο και πάγο απέτυχαν και κάλεσαν την πυροσβεστική.
Το ατύχημα συνέβη στη Γιούτα των ΗΠΑ όταν το κορίτσι αποφάσισε το απόγευμα να παίξει κρυφτό. «Ήταν μαζί με τα ξαδέρφια τους και αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό» είπε η μητέρα της 11χρονης, Νικόλ Ρόουντς ενώ συμπλήρωσε: «ήθελε να κερδίσει».
Η μητέρα έλειπε από το σπίτι την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν, όταν ξαφνικά έλαβε ένα τηλεφώνημα από την μεγάλη κόρη της που της είπε ότι η αδερφή της είναι κολλημένη στο πλυντήριο.
«Όταν με πήραν τηλέφωνο είχαν ήδη δοκιμάσει να την βγάλουν με βούτυρο, φυστικοβούτυρο και πάγο» είπε η μητέρα. Τελικά οι προσπάθειες της οικογένειας δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα και έτσι κάλεσαν την πυροσβεστική.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την 11χρονη που ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί. «Ήταν κάπως αστείο μόλις τελείωσε για να είμαι ειλικρινής» είπε η μητέρα και συνέχισε: «Τελικά όλοι γελάσαμε στο τέλος και αυτή κέρδισε».
http://www.trelokouneli.gr/egklovistike-mesa-sto-plintirio-eno-epeze-krifto/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...