Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Ανεπίσημες» πολιτικές επαφές του Κώστα Καραμανλή στην Ξάνθη

Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η ιδιωτική, αλλά με ιδιαίτερη πολιτική σημασία, επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ξάνθη.

Ο κ. Καραμανλής βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ορεινή Ξάνθη μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του, διέμεινε σε ορεινό ξενώνα και ξεναγήθηκε στην περιοχή κατά την τετραήμερη παραμονή του εκεί.

Βρέθηκε στον ορεινό Λειβαδίτη, όπου επισκέφθηκε τον καταρράκτη, καθώς και στο Δασικό Χωριό του Ερύμανθου. Το πρόγραμμά του συμπεριελάμβανε κατάβαση στον ποταμό του Νέστου και επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή της Σταυρούπολης.

Παρά το γεγονός πως η παρουσία του κ. Καραμανλή στην περιοχή είχε ιδιωτικό χαρακτήρα, και δεν περιελάμβανε επίσημες επαφές και συναντήσεις, ωστόσο οι πολιτικές επαφές και συναντήσεις δεν απουσίαζαν από το καθημερινό πρόγραμμα του πρώην Πρωθυπουργού.

Τον κ. Καραμανλή συνόδευε ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Βαληνάκης, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ξάνθη συναντήθηκε με τον κουμπάρο του κ. Βουλευτή της ΝΔ Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, αλλά και τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Αλέξανδρο Κοντό, που διετέλεσαν Υπουργοί κατά την περίοδο διακυβέρνησής του από το 2004 έως το 2009.
ThrakiToday
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/blog-post_9060.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...