Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Παιχνιδάκι για... Φέτελ!

Συντάκτης : BΙΔΙΑΝΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
Η διαφορά του ήταν τεράστια και σε αυτές τις κατατακτήριες δοκιμές. Μόνο που στην Ινδία ήταν ακόμα μεγαλύτερη και πιο άνετη η επικρατησή του, κατακτώντας την 7η pole position για το 2013 με χρόνο 1.24.119.
Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής, που χρειάζεται την 5η θέση για να σηκώσει τον φετινό τίτλο, έκανε... πλάκα στους υπόλοιπους και με έξυπνη στρατηγική στα ελαστικά θα εκκινήσει για άλλη μια φορά πρώτος.
Στη δεύτερη και τρίτη θέση θα βρεθούν οι δύο πιλότοι της Mercedes που ήταν οι μόνοι που θέλησαν να τον απειλήσουν, φορώντας τη μαλακή γόμα, αλλά είδαν το χρόνο τους να υπολοίπεται πάνω απο 7 δέκατα από αυτόν του Γερμανού.
Ο Γουεμπερ επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει τη μαλακή γόμα και θα εκκινήσει με τη μέση τον αυριανό αγώνα, όπως επέλεξε να κάνει και ο Αλόνσο που ολοκλήρωσε με τον 8ο χρόνο.
Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα:
Φέτελ, Ρόζμπεργκ, Χάμιλτον, Γουέμπερ, Μάσα, Ράικονεν, Χούλκενμπεργκ, Αλόνσο, Πέρες, Μπάτον.
Έκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός του Ρομέιν Γκροζάν από την πρώτη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών, με τον Γάλλο να εκκινεί 17ος.

http://www.pamesports.gr/264685/paixnidaki-gia-fetel

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...