Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Στο 73% έχει αυξηθεί η διείσδυση του internet στην Ελλάδα

Αυξάνεται σταθερά η διείσδυση της χρήσης ψηφιακών τεχνολογιών στην Ελλάδα, με τη διείσδυση του internet να αντιστοιχεί στο 73%, ενώ... στο 52% έχει αυξηθεί η χρήση των social media.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της τελευταίας έρευνας Web ID της Focus Bari για το μήνα Σεπτέμβριο, ποσοστό 73% των συμμετεχόντων στην έρευνα έκανε χρήση προσωπικού υπολογιστή και είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο έναντι του 71% που ήταν το αντίστοιχο νούμερο τον Ιούνιο και στις δύο περιπτώσεις.

Επιπλέον, στο 65% έχει αυξηθεί το ποσοστό των χρηστών συνδυαστικών πακέτων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (double/triple play) έναντι 63% , ενώ πλέον 52% κάνει χρήση υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης έναντι 49% τον Ιούνιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ποσοστό 35%, έναντι του 32% στην προηγούμενη έρευνα, ήταν χρήστης smartphone, ενώ στο 30% παραμένει το ποσοστό που έχει πρόσβαση στο Internet μέσω κινητών τηλεφώνων. Επιπλέον, ποσοστό 21%, έναντι 20%, αγοράζει μέσω διαδικτύου, ενώ στο ίδιο ποσοστό -21%- έχει αυξηθεί το ποσοστό των καταναλωτών που χρησιμοποιεί εφαρμογές στο smartphone του. Ειδικά για τον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου η Focus Bari επισημαίνει ότι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι βέβαιο ότι η ανοδική τάση θα συνεχιστεί.
newmoney.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/73-internet.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...