Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Δήλωση Παύλου Χαϊκάλη για τις σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού εργασίας στη βουλή

«Ρεσιτάλ αναλγησίας έδωσε πάλι η συγκυβέρνηση σήμερα στη Βουλή, μέσω του Υφυπουργού Εργασίας...

Χωρίς όριο θα γίνονται πλέον οι απολύσεις μετά την ρύθμιση που ετοιμάζεται να φέρει το Υπουργείο Εργασίας όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Β. Κεγκέρογλου. Το επιχείρημά του: ουσιαστική προστασία των εργαζομένων υπάρχει μόνο όταν η λειτουργία της οικονομίας και της αγοράς είναι κανονική.

Δηλαδή, τώρα που η συγκυβέρνηση έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο τόσο την οικονομία όσο και την αγορά, οι ιθύνοντες αποφασίζουν επίσημα πλέον, να μην υπάρχει προστασία για τους εργαζόμενους, αφού δεν υπήρχε ούτως ή άλλως… Μόνο οι επιχειρηματίες θα προστατεύονται λοιπόν. Επίσημα!.

Σε επόμενη τοποθέτηση του σχετικά με την αναμόρφωση των προϋποθέσεων χορήγησης προνοιακών επιδομάτων ανέφερε ότι ήταν άδικες οι περικοπές που ψηφίστηκαν με το νόμο 4093 για πολλές κατηγορίες, από την άλλη όμως με τη νέα πρόταση που επεξεργάζεται το Υπουργείο κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί πως όλοι θα πάρουν το επίδομα.

Την ίδια στιγμή γίνεται γνωστό ότι έγινε κατάσχεση του επιδόματος τέκνων για χρέη προς το δημόσιο από χήρα μάνα με τρία παιδιά.

Τι άλλο πρέπει να δει ο Ελληνικός λαός για να συνειδητοποιήσει τον εμπαιγμό και το παιχνίδι που παίζεται μπροστά στα μάτια του;

Μόνο μια κυβέρνηση με κορμό τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που θα εναντιωθεί στα μέτρα λιτότητας και την καταλήστευση του Ελληνικού λαού μπορεί να προσφέρει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Δυστυχώς για την χώρα και τους πολίτες της το αύριο με την τωρινή συγκυβέρνηση μόνο ελπιδοφόρο δεν φαντάζει».


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1711.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...