Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΟΦΗ: "Ντου" οπαδών στην προπόνηση


Ένταση στην προπόνηση του ΟΦΗ με τους οπαδούς να την διακόπτουν και να την... λένε σε έντονο ύφος στους παίκτες, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την βαθμολογική κατρακύλα της ομάδας.
Η φετινή χρονιά για τον ΟΦΗ ξεκίνησε με την καλύτερη προοπτική. Οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό ρόστερ και όλοι έκαναν όνειρα Ευρώπης. Όνειρα που στις πρώτες εννιά αγωνιστικέςς έχουν μετατραπεί σε εφιάλτες, καθώς οι Κρητικοί αντί για μια θέση στην κορυφή, βρίσκονται στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Βέροια.
Το κλίμα πλέον έχει αλλάξει, με τους οπαδούς της ομάδας να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους όπως φάνηκε και στην σημερινή προπόνηση. Εκεί βρέθηκαν πάνω από 100 φίλοι του ΟΦΗ, οι οποίοι διακόπτοντας το πρόγραμμα τα... έχωσαν στους παίκτες. Τα έχωσαν για τις εμφανίσεις τους και τα άσχημα αποτελέσματα, τους θεώρησαν υπαίτιους στην αποχώρηση Δερμιτζάκη, ενώ επισήμαναν πως γνωρίζουν ποιοι κάνουν άσχημη εξωγηπεδική ζωή.
Το παρόν σε αυτό το... ντου που όμως δεν είχε συνέχεια για κάτι πιο άσχημο, έδωσαν και οι Νίκος Μαχλάς με τον Νίκο Τσαμπουράκη. Το κλίμα πλέον στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα τεταμένο και αν δεν αλλάξει κάτι αγωνιστικά στην ομάδα, το πρόβλημα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.
Πηγή: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...