Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Σκοτσέζα ξόδεψε 20.000 λίρες για το πάθος της με τα Στρουμφ

5.000 φιγούρες, αυτοκόλλητα και βιβλία αριθμεί η συλλογή της
 
Έχει ξοδέψει περισσότερες από 20.000 λίρες για το μεγάλο της πάθος, που δεν είναι άλλο από τα… Στρουμφάκια. Ο λόγος για μία έφορο μουσείου από τη Σκοτία, η οποία έχει μετατρέψει ένα από τα δωμάτια του σπιτιού της σε εκθεσιακό χώρο προκειμένου να στεγάσει τη συλλογή της με 5.000 Στρουμφοφιγούρες. Η Κάρεν Μπελ άρχισε να μαζεύει Στρουμφάκια από την ηλικία των έξι ετών. «Δεν ξέρω γιατί άρχισα να τα συλλέγω. Είχα πολλά παιχνίδια σαν παιδί, αλλά κάτι με γοήτευε με τα Στρουμφάκια».
Η συλλογή της περιλαμβάνει επίσης περισσότερα από 1.200 αυτοκόλλητα και βιβλία, 1.370 κουκλάκια και 117 άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την Στρουμφοπαρέα. Μερικά από αυτά προέρχονται και από διαφορετικές χώρες και τα αγόρασε λόγω της ποικιλίας των χρωμάτων τους και των συσκευασιών τους.
Ο σύζυγος της Κάρεν την άφησε να χρησιμοποιήσει ένα ολόκληρο δωμάτιο για τη συλλογή της, αλλά της απαγόρευσε να το βάψει μπλε.

http://troktiko.eu/2013/01/skotseza-xodepse-20-000-lires-gia-to-pathos-ths-me-ta-stroumf/

1 σχόλιο:

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...