Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Πρέβελης σε Κάρπαθο - Κάσο & Ρόδο

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καρπάθου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ Ν. Ρεθύμνου 06, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο...
δρομολόγιο από Πειραιά για Μήλο – Θήρα – Ανάφη – Ηράκλειο – Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο – Χάλκη – Ρόδο, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο αδυνατούσε να προσεγγίσει στο λιμένα της Κάσου και των Πηγαδιών Καρπάθου και επρόκειτο να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Στο ΠΡΕΒΕΛΗΣ υπήρχαν 15 επιβάτες, 4 φορτηγά και 1 Ι.Χ.Ε. με προορισμό το λιμένα της Κάσου, 21 επιβάτες, 3 φορτηγά και 1 Ι.Χ.Ε. με προορισμό το λιμένα Πηγαδιών Καρπάθου και ανέμεναν προς επιβίβαση 6 επιβάτες με προορισμό τη Ρόδο. Επίσης, βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ Ν. Ρεθύμνου 06, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο αδυνατούσε να προσεγγίσει στο λιμένα της Ρόδου και επρόκειτο να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Στη Ρόδο δεν υπήρχαν επιβάτες προς επιβίβαση ή αποβίβαση.
dailypress24.blogspot.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2943.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...