Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Βγάλτε τα φρύδια σας χωρίς να πονάτε

Μερικές φορές το βγάλσιμο των φρυδιών μπορεί να σας πονέσει και να ερεθίσει το δέρμα, γι’ αυτό καλό θα είναι εφαρμόσετε κάποια μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την βαρετή αλλά απαραίτητη ρουτίνα της αφαίρεσης των φρυδιών χωρίς πόνο.


Δεν πρόκειται για περίπλοκες διαδικασίες και δύσκολα πράγματα, απλά για κάποιες μικρές συμβουλές που θα σας γλυτώσουν από το επώδυνο της υπόθεσης.

Πριν ξεκινήσετε, καλό θα ήταν να διαβάσετε σχετικά με το σωστό σχήμα φρυδιών για κάθε πρόσωπο.

Από εκεί και πέρα, η πιο κατάλληλη στιγμή για να αφαιρέσετε τα φρύδια σας είναι μετά το μπάνιο, διότι οι πόροι του δέρματος είναι πιο χαλαροί και ανοιχτοί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι τρίχες να αφαιρούνται πολύ πιο εύκολα και προπάντων χωρίς να πονάτε.

Αν πάλι το ξεχάσατε ή δεν σας διευκολύνει να τα βγάλετε εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε άλλη ώρα, απλά τοποθετώντας μια βρεγμένη πετσέτα με ζεστό νερό στα φρύδια σας και αφήνοντας την εκεί για λίγα λεπτά. Και πάλι οι πόροι θα ανοίξουν λόγω της ζέστης και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Το ζεστό πάντως δεν είναι η μόνη λύση, αφού και το κρύο μπορεί να χρησιμεύσει στη μείωση του πόνου. Δοκιμάστε λοιπόν να πάρετε ένα παγάκι και περάστε το μερικές φορές από τα φρύδια σας, χωρίς να το παρακάνετε. Με αυτόν τον τρόπο η περιοχή θα μουδιάσει ελαφρώς και δεν θα νιώθετε κανένα πόνο.
beautetinkyriaki.gr

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3225.html0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...