Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Απαλλάχθηκε η Ντ. Μπακογιάννη για το εκατομμύριο του Κούβελου

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, η Ντόρα Μπακογιάννη απαλλάσσεται οριστικά για την υπόθεση της "ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες". Η κ. Μπακογιάννη είχε κατηγορηθεί για παράλειψη δήλωσης ποσού ύψους ενός...
εκατομμυρίου δολαρίων, ναυτικό συνάλλαγμα, το οποίο και είχε μεταφερθεί στο εξωτερικό από το σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο.

Το θέμα με το επίμαχο ποσό είχε έρθει στη δημοσιότητα ύστερα από αναφορά του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Η πρώην υπουργός είχε δηλώσει επανειλημμένα πως η διακίνηση του ποσού ήταν καθ' όλα νόμιμη.

Ο κ. Κούβελος εχει απαλλαγεί με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών από την ίδια κατηγόρια.

Δικαιωμένη δήλωσε η πρώην υπουργός

"Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο φυσικός δικαστής όλων είναι η δικαιοσύνη. Μόνο όποιος έχει να φοβηθεί κάτι προσπαθεί να την αποφύγει" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας το απαλλακτικό βούλευμα του συμβουλίου εφετών για την υπόθεση της δήλωσης "πόθεν έσχες" του συζύγου της.

Η βουλευτής υπενθύμισε ότι από την πρώτη στιγμή ζήτησε από τη Βουλή την άρση της ασυλίας της για να λάμψει η αλήθεια στη δικαιοσύνη και να μην μείνει καμία σκιά.

"Τώρα πλέον αποδείχθηκε περίτρανα, ότι δεν υπήρξε επαύξηση της περιουσίας ούτε της δικής μου, ούτε του συζύγου μου που να μην δικαιολογείται" σημείωσε και έκανε λόγο για συκοφαντική επίθεση λάσπης εναντίον της την άνοιξη του 2012 που της στοίχισε προσωπικά και πολιτικά.

"Αισθάνομαι όμως ικανοποίηση ότι έστω και τώρα, γι΄ αυτό το μεγάλο πολιτικό θέμα που έθιγε την τιμή και την υπόληψη, τόσο τη δική μου όσο και του συζύγου μου, η ελληνική δικαιοσύνη αποκάλυψε την αλήθεια, δικαιώνοντάς με. Το συμπέρασμα είναι ότι οι βουλευτές δεν έχουν ανάγκη από ειδικούς νόμους 'περί ευθύνης υπουργών' και βουλευτικής ασυλίας, γι' αυτό και επιβάλλεται με την επόμενη συνταγματική αναθεώρηση να καταργηθούν" κατέληξε στη δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7536.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...