Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Επί μια δεκαετία έκλεβαν μηχανάκια στη Λέσβο!

 
 
Όλες τις κλοπές μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που είχαν γίνει την τελευταία δεκαετία σε διάφορες περιοχές της Λέσβου εξιχνίασαν μονομιάς οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης, εξαρθρώνοντας μια σπείρα με δέκα μέλη που διατηρούσαν δικά τους συνεργεία!
Οι δράστες, όλοι Έλληνες από 18 ως 64 χρόνων, έκλεβαν τις μηχανές ή τα εξαρτήματα και τα μετέφεραν σε στην Καλλονή και στη Μυτιλήνη όπου τα αποσυναρμολογούσαν και τα διέθεταν προς πώληση. Ένας από τους αγοραστές ήταν ένας 40χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου στο οποίο κατασχέθηκαν ένας κινητήρας και ένα εξάρτημα κινητήρα μοτοποδηλάτου και κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων κλοπής.
Στο σπίτι ενός 64χρονου βρέθηκε μία μοτοσικλέτα, στην αποθήκη ενός 22χρονου μία μοτοσικλέτα, ένα μοτοποδήλατο, 14 κινητήρες και μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων, στην αποθήκη ενός 43χρονου μία μοτοσυκλέτα, ένα μοτοποδήλατο και διάφορα εξαρτήματα, στο σπίτι ενός 26χρονου και σε αυτό ενός 28χρονου άλλες δυο μοτοσικλέτες. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και σε βάρος των δέκα μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών και για τον εντοπισμό κλοπιμαίων.

 http://www.trelokouneli.gr/epi-mia-dekaetia-ekleban-mhchanakia-sth-lesbo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...