Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Στο αεροδρόμιο Μακεδονία επιστρέφουν Alitalia και British

Η ιταλική Alitalia και η βρετανική British Airways ξαναγυρίζουν από το τέλος Μαρτίου 2013 στους αεροδιαδρόμους του Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη
της Κάτιας Γερακαρίτου
Ενισχύονται και πάλι τα δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς τη Ρώμη και το Λονδίνο, καθώς από το τέλος Μαρτίου επιστρέφουν στο αεροδρόμιο Μακεδονία η ιταλική Alitalia και η βρετανική British Airways.
Πλέον το επιβατικό κοινό κατά την καλοκαιρινή περίοδο θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στις δυο ευρωπαϊκές πόλεις, όχι μόνο με τις low cost, αλλά με δυο παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες είχαν εγκαταλείψει το φθινόπωρο του 2012 το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας.
Συγκεκριμένα, μετά από μια ολιγόμηνη διακοπή η ιταλική αεροπορική εταιρεία, η οποία συνέδεε τη Θεσσαλονίκη με τη Ρώμη επί 14 χρόνια με δυο πτήσεις την ημέρα, θα προσγειώνεται και απογειώνεται ξανά στο αεροδρόμιο Μακεδονία από τις 30 Μαρτίου. Η Alitalia θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τη Ρώμη καθημερινά και το πτητικό της πρόγραμμα αναμένεται να διαρκέσει έως το τέλος Οκτωβρίου.
Η  British Airways θα συνδέει και πάλι τη Θεσσαλονίκη με το Gatwick από τις 31 Μαρτίου. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Υπενθυμίζεται ότι η βρετανική εταιρεία είχε διακόψει από τις 4 Νοεμβρίου του 2012 τη σύνδεση της με το αεροδρόμιο Μακεδονία.
Εν τω μεταξύ, πληροφορίες θέλουν να αυξάνονται τα δρομολόγια προς την Κωνσταντινούπολη. Ειδικότερα, η Turkish Airlines φέρεται να εξετάζει την περαιτέρω ενίσχυση του καθημερινού δρομολογίου Θεσσαλονίκη-Κωνσταντινούπολη, με 4-5 επιπλέον πτήσεις.
Παράλληλα, αναμένεται να αυξηθούν οι προορισμοί προς τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης(Ρωσία, Ουκρανία) και από 13 που ήταν το 2012, τη φετινή χρονιά να αγγίξουν τους 25.
Πηγή: voria.
 http://troktiko.eu/2013/01/sto-aerodromio-makedonia-epistrefoun-alitalia-kai-british/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...