Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Εντοπισμός λαθραίων τσιγάρων στο Ε/Γ-Ο/Γ Ελ.Βενιζέλος

Εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες χθες, σε γενόμενο έλεγχο από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων...
του Ε/Γ- Ο/Γ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ν.Χ. 20, ένα δέμα που περιείχε σαράντα πέντε κούτες των δέκα πακέτων τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Από το Κ. Λ. Πειραιά κατασχέθηκαν οι σαράντα δύο κούτες τσιγάρα, ενώ οι τρεις κούτες παρέμειναν στην αποθήκη ανωτέρω πλοίου και τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση αναμένοντας τον παραλήπτη του δέματος. Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Σούδας συνελήφθη ένας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προσήλθε να παραλάβει το ανωτέρω δέμα. Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, το οποίο κατέσχεσε τις τρεις κούτες τσιγάρων, το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του 33χρονου.
dailypress24.blogspot.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5036.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...