Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Wi-fi σε Μετρό και ΗΣΑΠ μέχρι το τέλος του 2011

Από το Πανεπιστήμιο, το Σύνταγμα, την Ακρόπολη, τη Δουκίσσης Πλακεντίας, την Ομόνοια, τον Πειραιά και τη Νερατζιώτισσα θα ξεκινήσει η δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο παροχής wi-fi σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού.Σε ανοιχτή πρόσκληση για την επιλογή φορέα για το έργο "Μελέτη, Εγκατάσταση, Θέση σε Λειτουργία και Διαχείριση Συστήματος Wi-Fi ανοιχτής πρόσβασης", που αφορά στους σταθμούς αστικών συγκοινωνιών Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ομόνοια, Πειραιάς και Νερατζιώτισσα προχωρά η Ανώνυμη Εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.).

Η διαδικασία ανάθεσης θα γίνει με τον τρόπο της ανοιχτής ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης και εκτιμάται ότι το έργο εγκατάστασης δικτύου δωρεάν παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο στους επτά σταθμούς της ΣΤΑΣΥ, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31/12/2011.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, το κόστος της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. για την εγκατάσταση του δικτύου Wi-Fi θα είναι είτε μηδενικό είτε το ελάχιστο δυνατό, δηλαδή δε θα ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.


http://www.on-news.gr/2011/09/wi-fi-2011.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...