Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχονται μισθοί Βουλγαρίας στη Βόρεια Ελλάδα

Μέχρι 350 ευρώ το μήνα θα παίρνουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα ΜΟΛΙΣ περάσει η πρόταση της τρόικας για διασυνοριακές μισθολογικές ζώνες.

Οι δανειστές μας, αφού διαπίστωσαν πως δεν περπατάνε οι ειδικές επιχειρησιακές συμβάσεις, για να συμπιέσουν τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, έφεραν την πρόταση εφαρμογής διαφοροποιημένων μισθολογικών ζωνών.


Τι σημαίνει αυτό ουσιαστικά;
Πως θα δίνεται ως κίνητρο, στις επιχειρήσεις για να μην μεταναστεύουν, η δυνατότητα να πληρώνουν χαμηλούς μισθούς, μέχρι 350 ευρώ.

Όπως διαρρέεται μάλιστα, στο υπουργείο Εργασίας ξεκίνησαν ήδη τα σχέδια για την εφαρμογή διαφοροποιημένων μισθολογικών ζωνών, ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες, όπως τα τοπικά σύμφωνα απασχόλησης, ή ακόμη και με τις ιδιαιτερότητες κλάδων, όπως τις περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ταυτόχρονα όμως, οι πάροντες του υπουργείου υπό την πίεση της τρόικας, τρέχουν για να απλουστευθούν περισσότερο οι διαδικασίες υπογραφής ειδικών επιχειρησιακών συμβάσεων.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

http://www.on-news.gr/2011/09/blog-post_190.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...