Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Διεύρυνση συνεργασίας Dell και Info Quest

Η Dell ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Info Quest Technologies, στα πλαίσια του προγράμματος συνεργατών Dell PartnerDirect.

Η συμφωνία αυτή επεκτείνει την ήδη, εδώ και τρία χρόνια, επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιριών η οποία περιλαμβάνει τη διανομή προϊόντων που απευθύνονται σε οικιακούς καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις.


Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνει τόσο τα συστήματα client όσο και τις λύσεις για υποδομές πληροφοριακών συστημάτων της Dell.

Στο επίπεδο των συστημάτων client, διατίθενται πλέον οι δημοφιλείς φορητοί υπολογιστές Dell Latitude της σειράς E, οι επιτραπέζιοι υπολογιστές Dell OptiPlex και οι σταθμοί εργασίας Dell Precision.

Οι τελευταίοι απευθύνονται σε θέσεις εργασίας με υψηλές απαιτήσεις όπως περιβάλλοντα επεξεργασίας γραφικών και video, μηχανολογικής σχεδίασης (CAD), 3D animation, επιστημονικών και άλλων εφαρμογών.

Στο επίπεδο συστημάτων υποδομών,τομέας που θα αναπτυχθεί στα πλαίσια της επέκτασης της συνεργασίας, ανήκουν το πλήρες εύρος των Dell PowerEdge servers, καθώς και οι σειρές αποθηκευτικών συστημάτων, όπως οι οικογένειες προϊόντων Dell PowerVault και Dell EqualLogic.

Με τα παραπάνω προϊόντα και τις υπηρεσίες της Dell, η Info Quest Technologies και το δίκτυο συνεργατών της θα μπορούν να σχεδιάζουν αποδοτικές, εύκολα διαχειρίσιμες και επεκτάσιμες λύσεις.

Ο κ. Γιώργος Μπαμπούλας, Dell Channel Distribution Sales Manager - Commercial, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με την Info Quest Technologies, η οποία αντανακλά την εμπιστοσύνη μας στην εταιρία, αλλά και τη δέσμευσή μας στο μοντέλο συνεργασίας Dell PartnerDirect, το οποίο υποστηρίζει το κανάλι συνεργατών μας. Φιλοδοξούμε ότι η τεχνολογία της Dell μαζί με την προστιθέμενη αξία συνεργατών μας όπως η Info Quest Technologies θα βοηθήσει τους χρήστες των προϊόντων μας να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα και να αναπτυχθούν».

Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Dell, στο οποίο περιλαμβάνονται και οι οικογένειες των προϊόντων Dell Inspiron, XPS και Vostro που ήδη προσφέρονται, είναι άμεσα διαθέσιμο από την Info Quest Technologies στο δίκτυο των συνεργατών της εταιρίας.

nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...