Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Θα βάλει USB 3.0 η Apple στα μηχανάκια της;

O πρώην CEO της εταιρίας Steve Jobs έλεγε πως οι πελάτες δεν «…ενδιαφέρονται για το USB 3.0″ και έτσι αντί η Apple να το παρέχει, δίνει το Thunderbolt, μια πρώιμη εφαρμογή της τεχνολογίας της Intel που κανονικά έχει την ονομασία «LightPeak» – και έχει βάλει και η Sony στο Vaio Z.
To LightPeak προσφέρει 20 Gbit/s bidirectional μετάδοση δεδομένων σε σύγκριση με ταχύτητες έως και 5 Gbit/s για το USB 3.0.
Αν και ακούγεται καλό, η αλήθεια είναι πως οι πελάτες της Apple έχουν να πληρώνουν έως και $50 USD για κάθε καλώδιο.
Τα $50 σε υπολογιστή των $5000 δεν φαίνονται πολλά αλλά η έλλειψη επιλογών των ThunderBolt περιφερειακών είναι ΜΕΓΑΛΟ ζήτημα.
Τώρα υπάρχει νέος… αρχηγός και η Apple ίσως να φτάσει τα PC σε hardware προσφέροντας USB 3.0
Το VR-Zone γράφει, «A lot of people have been disappointed over Apple’s lack of interest in the USB 3.0 standard, but thanks to a little bird, VR-Zone has heard that the company is still looking at USB 3.0 as a potential feature to add on future products. As to when and how this might happen is not something we know, but from our understanding it’ll happen before Intel integrates USB 3.0 support into its chipsets.»
Η σημαντική λέξη είναι το «before» καθώς η Intel θα προσφέρει ΠΛΗΡΗ υποστήριξη USB 3.0 με τη σειρά Ivy Bridge CPU του 2012. Αν το VR-Zone είναι σωστό, η Apple θα δώσει USB 3.0 αργά το 2011.
Αλλαγές στην Apple;
http://www.gadgetfreak.gr/?p=61106

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...