Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αχαϊα: Δάγκωσαν και γρονθοκόπησαν ανάπηρο για να τον ληστέψουν!

Πρωταγωνιστής ένας 17χρονος που επιτέθηκε στον 65χρονο με πρωτοφανή αγριότητα - Ευτυχώς οι γείτονες δεν έμειναν απαθείς...


Πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας και που όπως είναι λογικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια. Πρωταγωνιστές τρεις άνδρες 33, 25 και 17 χρόνων και θύμα ένας 65χρονος που καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι και πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

 Οι δράστες σταμάτησαν με ένα φορτηγό δίπλα στον 65χρονο και από μέσα πετάχτηκε ο 17χρονος. Τον πλησίασε και προσπάθησε να του πάρει το τσαντάκι που κρατούσε. Όταν ο άτυχος άνδρας έβαλε τις φωνές και αντιστάθηκε, ο ανήλικος άρχισε να τον γρονθοκοπεί και κάποια στιγμή τον δάγκωσε στον καρπό!

 Εκείνη την ώρα πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν έμειναν απαθείς. Άρχισαν να τρέχουν προς τον 17χρονο και τότε εκείνος άφησε αιμόφυρτο τον 65χρονο, μπήκε στο φορτηγό που τον περίμεναν οι συνεργοί του και έφυγαν.

 Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου όπου παραμένει για νοσηλεία, εκτός κινδύνου ενώ οι έρευνες της αστυνομίας απέφεραν καρπούς λίγες ώρες αργότερα. Εντόπισαν το φορτηγό και πέρασαν χειροπέδες στους δράστες.

 Όπως διαπιστώθηκε, ο 17χρονος είχε ληστέψει και έναν 57χρονο μέσα στο σπίτι του και είχε αρπάξει ένα πορτοφόλι και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Πλέον τα επόμενα επεισόδια της υπόθεσης θα παιχτούν στις αίθουσες των δικαστηρίων...
http://www.newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...