Απλώνουμελαδόκολλα σε λαμαρίνα. Λιώνουμε σε μπεν μαρί το 1¾φλ. τσαγιού σταγόνες κουβερτούρας. Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στη λαδόκολλα, να … κάνει στρώση. Λιώνουμε και τη λευκή σοκολάτα (το 1¾φλ. τσαγιού) και τη ρίχνουμε επάνω στην κουβερτούρα. Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε ελαφρά τις δύο σοκολάτες να γίνει στην όψη σαν μάρμαρο δίχρωμο με νερά. Πασπαλίζουμετις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας, καθώς και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα. Τα πιέζουμε με την παλάμη μας να κολλήσουν επάνω στη λιωμένη δίχρωμη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Το βάζουμεστο ψυγείο να παγώσει τελείως. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και σπάμε σε κομμάτια τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.
Υλικά
• 2 φλ. τσαγιού σταγόνες κουβερτούρας
• 2 φλ. τσαγιού σταγόνες λευκής σοκολάτας ή ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα
• 1 φλ. τσαγιού χοντροκομμένα και καβουρντισμένα αμύγδαλα
Πηγή: argiro
http://troktiko.eu/2011/04/22
Το βάζουμεστο ψυγείο να παγώσει τελείως. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και σπάμε σε κομμάτια τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.
Υλικά
• 2 φλ. τσαγιού σταγόνες κουβερτούρας
• 2 φλ. τσαγιού σταγόνες λευκής σοκολάτας ή ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα
• 1 φλ. τσαγιού χοντροκομμένα και καβουρντισμένα αμύγδαλα
Πηγή: argiro
http://troktiko.eu/2011/04/22
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...