Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Φιλική "πεντάρα" απο ΠΑΟΚ

Με άνετη νίκη του ΠΑΟΚ έληξε το φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" του Ηρακλείου μεταξύ του ΟΦΗ και της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ αν και είχε αρκετές εναλλακτικές λύσεις στην σύνθεση του επικράτησε πλήρως του ΟΦΗ και ανατρέποντας το σκορ κυριάρχησε στον αγώνα, τον οποίο παρακολούθησαν περίπου 2000 θεατών με τελικό σκορ to 1-5. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 7' με κοντινό πλασέ του Τάντιτς μετά από σέντρα του Παπούλη.

Ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ΄μπήκε πολύ επιθετικά και σε 4 λεπτά πέτυχε δυο γκολ με τον Αθανασιάδη ανατρέποντας το σκορ. Στο 46 ο Κλάους Αθανασιάδης με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Γεωργίου ισοφαρίζει και στο 50' με ωραίο πλασσαριστό σουτ γράφει το 1-2.

Στο 67' και πάλι ο Αθανασιάδης εκμεταλλευόμενος αδράνεια της αμυντικής γραμμής του ΟΦΗ, παραβιάζει για τρίτη φορά την εστία των γηπεδούχων μετά από μεταβίβαση του Κουτσιανικούλη.

Στο 74' ήταν η σειρά του Βαγγέλη Γεωργίου να σκοράρει. Από πάσα του Φωτάκη ο σκόρερ με ωραίο πλασέ νικάει τον Ξενοδόχοφ για να γίνει το 1-4 και λίγα λεπτά αργότερα ο Τσουκαλάς με κεφαλιά μετά από από σέντρα του Φωτάκη, κλείνει το σκορ στο 1-5.

Μεταξύ των θεατών του αγώνα ήταν και περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ από την Κρήτη που πριν την έναρξη του αγώνα ανήρτησαν πανό με αποχαιρετισμό στον εκλιπόντα τραγουδιστή Νίκο Παπάζογλου και την ευχή: "Καλό ταξίδι Νικόλα".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Κασμερίδης (46' Ξενοδόχοφ), Χαριτωνίδης, Ρούσεφ, Μπούρμπος (77' Πίτσος), Ρόβας, Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Κατσικογιάννης (64' Κάλατζιτς), Παπουλής (72' Ζορμπάς), Μπερτίν, Τάντιτς (56' Αγρίτης)

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Μπαλάφας (65' Μαλεζάς), Βιτόλο (70' Τσουκαλάς), Κοντρέρας (65' Τσιρίλο), Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (70' Βιεϊρίνια), Σακελλαρίου (65' Λίνο), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης (70' Σαλπιγγίδης), Έτο (46' Γεωργίου), Αρίας

Ηρακλής-Οδυσσέας Αναγέννησης 3-0

Σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Μίκρα, ο Ηρακλής επιβλήθηκε του Οδυσσέα Αναγέννησης (συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2) με 3-0. Σκόρερ για τον "Γηραιό", που αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή του, ήταν οι Νατσιόπουλος ((47΄), Μαυραγγελίδης (66΄), Τσίτας (69΄), ενώ το δοκάρι "σημάδεψαν" οι Τσίτας (4΄), Γκαρσία (32΄), Καρλίνιος (45΄) και Λίμα (74΄).

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μέλκας, Στόικος, Κυριαζής, Καρλίνιος, Ποζίδης, Ρομάν, Γκαρσία, Ρόμπλες, Βουτσιάς, Ευσταθίου, Τσίτας.

Αγωνίστηκαν και οι: Βιτκόφσκι, Χατζηλιάδης, Λίμα, Νατσιόπουλος, Στάμου, Αγγελος Παπαστεριανός, Θώριαν, Μάρα, Καρανδρέας, Ηλιάδης.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Μαγκανάς, Ακριτίδης, Καρυπίδης, Γκάγκας, Παϊζάνος, Κουκουτσής, Κεφαλάς, Κυριακίδης, Θωμάς Χουρουζίδης, Ζαγοριανός

Αγωνίστηκαν και οι: Θεόδωρος Χουρουζίδης, Λαμπερνάκης, Κιουρτσίδης, Κοσμάς, Βενέτης, Χατζημιχαήλ, Τριανταφυλλίδης, Καραχαλίδης, Δρούζας, Λιόλιος, Τζημόπουλος, Μαυραγγελίδης, Νίκας, Μίτεφ.


Ασπρόπυργος-Ηλιούπολη 1-1

Η Ηλιούπολη, σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ασπρόπυργο. Για την ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη σκόραρε ο Μπιτίλης στο 48ο λεπτό, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Λέντας στο 65`. Ο Ασπρόπυργος στο 78` αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Αδαμόπουλο να «νικάει» από τα 11 βήματα τον Σεμερτζίδη.

http://www.skai.gr/news/sports/article/167576/filiki-pedara-apo-paok/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...