Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Σύλληψη υπαλλήλου της ΔΕΗ για απάτη

 Σύλληψη υπαλλήλου της ΔΕΗ για απάτη
Τον… μπελά της βρήκε μία ιδιοκτήτρια καταστήματος, η οποία, προκειμένου να αποφύγει τις σχετικές διαδικασίες εξόφλησης λογαριασμών της ΔΕΗ στο … Ναύπλιο, κατέβαλε τα χρήματα σε γνωστή της υπάλληλο της επιχείρησης.
Η καταγγέλλουσα ανέφερε στην αστυνομία ότι από το 2009, αν και έδινε τα χρήματα στη γνωστή της προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος, οι λογαριασμοί της παρέμεναν ανεξόφλητοι, με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν χρωστούμενα ύψους 13.500 ευρώ.
Κατόπιν συνεννόησης με Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, σήμερα το πρωί, η καταγγέλλουσα παρέδωσε και πάλι, κατόπιν απαιτήσεως της υπαλλήλου, χρηματικό ποσό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, παραλαμβάνοντας μηχανογραφημένη απόδειξη είσπραξης λογαριασμού, στην οποία αναγραφόταν το χρηματικό ποσό με στυλό.
Όπως προέκυψε από την έρευνα η καταγγέλλουσα δεν λάμβανε ταχυδρομικά λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, θέμα το οποίο διερευνάται από την αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΗ.
Η δράστιδα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

http://troktiko.eu/2011/04/29

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...