Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Κινητό τηλέφωνο γιο-γιο


Το γνωστό σε όλους μας γιο-γιο υπήρξε ένα από τα πλέον διαδεδομένα παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, και μάλιστα με φανατικούς υποστηρικτές.
Ο σχεδιασμός του και η δημοτικότητα του ενέπνευσαν τον σχεδιαστή Shaik Ridzwa για τη σχεδίαση του κινητού τηλεφώνου Yo Yo. Ο σχεδιαστής εντέχνως προσπάθησε να διατηρήσει την σιλουέτα του γνωστού παιχνιδιού ώστε να ξεχωρίσει από το πληθώρα κινητών τηλεφώνων που κυκλοφορούν.


Το διασκεδαστικό της συγκεκριμένης συσκευής είναι ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να μπει σε λειτουργία «κόλπου», κατά την οποία ο χρήστης θα πρέπει να εκτελέσει επιτυχώς ένα συγκεκριμένο κόλπο με το γιο – γιο κινητό του, ώστε να πραγματοποιήσει την κλήση συγκεκριμένης επαφής, «το μαμά δεν μπορούσα να το σηκώσω γιατί ήμουν απασχολημένος» θα αποκτήσει άλλη έννοια, όπως και το «προσπαθούσα να σε πάρω, αλλά δεν κατάφερνα».
Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι επιδέξιος και ήρεμος για να καταφέρεις να πάρεις ένα τηλέφωνο και να μη το ξεχαρβαλώσεις, με αυτή τη λειτουργία ενεργοποιημένη…

Όπως ακριβώς και το παιχνίδι, θα διαθέτει σπάγκο για να μπορείς να παίζεις. Τα ακουστικά θα είναι ασύρματα και θα μοιάζουν με μαργαριτάρια, τα οποία θα μπορούν να προσδεθούν πάνω στο δαχτυλίδι στο άκρο του σπάγκου. Σύμφωνα με τον ίδιο, φανταζόταν να παίζεις με το κινητό σου να χτυπάει και να σηκώνεις τα ακουστικά από το δαχτυλίδι και για να πραγματοποιείς την κλήση. Οπότε περιμένουμε να βγει, για να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια παίζοντας ή τηλεφωνώντας μάλλον.http://www.otherside.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...