Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

κατάργηση 7000 θέσεων εργασίαςστη ΝΟΚΙΑ από το 2012


Την κατάργηση 7000 θέσεων εργασίας αρχής γενομένης από το 2012, ανακοίνωσε η εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων ΝΟΚΙΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος επικέντρωσης των δραστηριοτήτων της στα smartphones.


Οι απολύσεις 4000 εργαζομένων της εταιρείας θα ξεκινήσουν το 2012, ενώ παράλληλα θα γίνει μετακίνηση περίπου 3.000 υπαλλήλων της ΝΟΚΙΑ στην εταιρεία Accenture, η οποία βάσει πρόσφατης συμφωνίας ΝΟΚΙΑ – Microsoft θα αναλάβει την ανάπτυξη της τεχνολογίας smartphone.

Βάσει της ίδιας συμφωνίας, η ΝΟΚΙΑ θα αρχίσει να χρησιμοποιεί το λειτουργικού σύστημα της Microsoft στα smartphone που κατασκευάζει.

«Με τη νέα αυτή στρατηγική, θα υπάρξουν περικοπές στην εργατική μας δύναμη» ανακοίνωσε ο Στέφεν Ελοπ, πρόεδρος της ΝΟΚΙΑ. «Είναι μια δύσκολη πραγματικότητα, και εργαζόμαστε στενά με τους υπαλλήλους και τους συνεταίρους μας για να εκπονήσουμε τα μακροπρόθεσμα προγράμματα εργασίας για τους ταλαντούχους ανθρώπους της ΝΟΚΙΑ», πρόσθεσε.

Η απάντηση της ΝΟΚΙΑ στην απειλή των smartphone εταιρειών όπως η Apple – ειδικά από τα iPhone – αποτελεί την πρώτιστη επενδυτική αγωνία της εταιρείας.

http://www.ethnos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...