Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Ξεκινούν το Μάιο οι ψεκασμοί για τα κουνούπια

troktiko    Ξεκινούν το Μάιο οι ψεκασμοί για τα κουνούπια
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για την ανάδειξη μειοδότη στο διαγωνισμό για την καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια. Η σχετική … πίστωση που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ εγκρίθηκε και προκηρύχθηκε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης αφού εντός των ημερών θα αναδειχθεί ο ανάδοχος του έργου. Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, οι πιστώσεις φαίνεται να επαρκούν για το έργο της καταπολέμησης, που από φέτος θα έιναι πιο προηγμένη τεχνολογικά και θα αφορά αποκλειστικά σε εναέριες ρίψεις.
Αυτό όμως που δεν επαρκεί απόλυτα είναι ο χρόνος, αφού δεν αμανένετα να ξεκινήσουν οι ρίψεις πριν από τα μέσα του Μαίου, ημερομηνίες οριακά εντός του αναγκαίου χρόνο που απαιτείται για να είναι η καταπολέμηση αποτελεσματική. Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε διάφορα ζητήματα εξαιτίας του Καλλικράτη, έχουν επηρρεάσει την συγκεκριμένη προκήρυξη.
Πηγή: xanthipress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...