Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Αγωγή-μαμούθ από τη Θάλεια Προκοπίου


Η πρωθιέρεια των Ολυμπιακών Αγώνων έπεσε από τα σύννεφα, όταν είδε το πρόσωπό της σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας.

Η Θάλεια Προκοπίου είδε την εικόνα της από την αφή της Ολυμπιακής φλόγας να φιγουράρει χωρίς τη συγκατάθεσή της σε διαφημιστική καμπάνια και κατέθεσε με μιας μήνυση και αγωγή εναντίον της εταιρίας ζητώντας ως αποζημίωση 2.000.000 ευρώ...
Η επιβλητική εικόνα με την ηθοποιό στο χώρο του ναού της Ήρας παρουσιάστηκε σε έντυπη διαφήμιση για κινητό τηλέφωνο προτρέποντας τον κόσμο να το αγοράσει ως «φωτεινή επιλογή». Οι κατηγορίες που βαραίνουν την εταιρία είναι: Παράνομη χρήση εικόνας χωρίς την άδεια του ενδιαφερόμενου με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προσβολή προσωπικότητας και προσβολή Ολυμπιακού πνεύματος.

«Έχω κάνει αγωγή, που θα εκδικαστεί τον Ιούνιο», είπε στην Espresso. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση είναι ο ίδιος ανέλαβε την υπόθεση του 77χρονου Έλληνα, που η φωτογραφία του χρησιμοποιήθηκε σε γιαούρτια τουρκικής παραγωγής.
 
http://korkos.blogspot.com/2011/04/blog-post_9472.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...